Concurs

Ne miscam si iarna !

       S-a instalat de 2 luni anotimpul rece, a venit si zapada mult asteptata in doua valuri carora le vor mai urma cu siguranta alte valuri de ninsori, iar zilele astea viscolul a preluat conducerea si dicteaza modul nostru de viata. Ne tine in casa  nu doar viscolul, ci si teama noastra de a ne expune intemperiilor iar cei care sunt obligati sa plece la munca sunt urmariti cu privirea de la ferestre de catre persoane „fricoase” , asa cum si pe mine ma consider. In dimineata aceasta mi-a fost foarte greu sa ma dezlipesc de cearceaful care la randul sau se lipise de salteaua patului, sub greutatea mea. Ma miram ce o fi cu atata lene pe mine si mai ales de ce ma simt dimineata, dupa 8 ore de somn, obosit si fara vlaga in timp ce la televizor se difuza o emisiune in care erau prezentati atleti in timp ce faceau un stagiu de pregatire in aer liber, in zapada! Am realizat imediat , si sper sa nu fie tarziu, ca miscarea fizica e ceea ce-mi lipsea. Numai miscarea imi poate reda tonusul muscular si pornind radioul am  inceput sa fac un pic de miscare in pasi de dans pentru dezmortire, insa repede m-am oprit intrucat fetita mea a inceput sa rada spunand ca sunt Baloo, din desenele animate pe care ea le urmareste . Pe loc m-am decis sa-mi achizitionez un aparat de fitness si pentru o cautare completa am apelat la site-ul eDepot.ro categoria fitness . Dupa ce am vizualizat benzi de alergare am accesat categoria bicicletelor fitness si am gasit-o pe cea care mi se potriveste mai bine. Are caracteristici foarte bune  putand sustine o persoana cu o greutate de pana la 120 kg, greutate pe care totusi nu am dorinta sa o ating, iar sistemul de reglare al seii pe verticala si orizontala fiind necesar atunci cand sotia va dori sa o foloseasca. Am mai vazut ca exista posibilitatea de a regla rezistenta sistemului la 8 nivele, iar functiile calculatorului care afiseaza viteza, distanta, puls, scanare, timp, calorii si kilometraj au principalul efect de a ambitiona utilizatorul sa atinga noi recorduri personale si astfel sa consume cat mai multe calorii.
Am accesat si categoria televizoare lcd unde am ales deja acest televizor, datorita pretului accesibil, numai bun pentru a-l monta in sufragerie si sa-l folosesc in timp ce pedalez.
Cu toate ca sotia mea ar fi dorit sa achizitionam o bicicleta BMX pentru copilul nostru , a fost prima data cand eu am decis cumparaturile si am comandat bicicleta fitness si televizorul , promitandu-i insa ca odata cu incalzirea vremii voi face miscare exclusiv in aer liber alergand prin parc!

          Sfatul meu este ca si dvs. sa va achizitionati o astfel de bicicleta de fitness deoarece este foarte utila si poate fi folosita indiferent de vreme si la orice ora doriti intrucat este foarte silentioasa, iar la vara ne gasim prin parc !