familie, propuneri, timp liber

Moș Crăciun, pentru o serbare de neuitat!

Lumea copiilor este construită în special din vise, speranțe, creativitate și imaginație. În propriul lor univers, aceștia pot călători pretutindeni, pot deveni orice și pot fi oricine. Nimic nu este imposibil atunci când vorbim de universul copiilor, orice idee mică și neînsemnată poate deveni reală, atâta timp cât credem cu adevărat în ea.

În sistemul educațional, se pune foarte mult accent pe inteligența clasică, sau așa numitul coeficient de inteligență, și nu pe partea afectivă, pe partea propriu zisă a emoțiilor. E foarte greu, dar și foarte important să educi emoțiile copiilor, să-i faci să înțeleagă cum se simt și de ce se simt așa.

mos craciun

În această perioadă, cadrele didactice încep cu pași repezi să se pregătească de serbările de crăciun. Părinții, emoționați și ei, abia așteaptă să își vadă copilul în centrul atenției cum spune fericit și mândru poezia cu drag învățată. E foarte greu să faci o serbare frumoasă, care să le placă și părinților, chiar dacă din exterior poate părea ceva floare la ureche. Nu e ușor să organizezi un grup de copii atât de mici și să încerci să faci și un spectacol cu ei.

Cum și ce îi controlează și motivează pe copii să fie atenți și să pună suflet în serbarea de Crăciun? Ei bine, toată lumea știe răspunsul la aceatsă întrebare. Nicio serbare de Crăciun nu ar mai fi la fel dacă nu ar apărea vestitul Moș Crăciun!

De aceea, orice grădiniță și școală care dorește să creeze ceva frumos pentru copii, apelează la închiriere Moș Crăciun! Părinții, de obicei, sunt foarte încântați de această idee pentru că știu că le va plăcea la nebunie și copiilor lor!

Moș Crăciun nu numai că le menține copiilor aprinsă acea flacără care-i face să viseze și să-și imagineze atât de multe lucruri, dar îi și distrează nemaipomenit de mult. Un Moș Crăciun adevărat, e acel Moș Crăciun care se face iubit din prima clipă și copiii devin absolut captivați de talentul și farmecul acestuia.

 

 

Echipa petreceri magice îți pune la dispoziție un moș talentat, un moș care iubește cu adevărat copiii și care știe să interacționeze foarte bine cu aceștia, un moș de care copiii vor manifesta o dragoste la prima vedere!

De ce ai nevoie de închiriere Moș Crăciun? Dacă vrei ca serbarea ta de Crăciun să fie de-a dreptul memorabilă, atunci ar trebui să apelezi la o echipă de profesioniști care se va ridica la înalțimea așteptărilor tale și nu te va face să regreți alegerea făcută. Pe lâng poeziile și spectacolul pe care îl vor face copiii, apariția personajului mult așteptat va fi „cireașa de pe tort”, iar dacă Moșul își va face bine treaba, cei mici vor fi încântați și entuziasmați și toată serbarea va fi un succes.

Nicio serbare nu ar fi la fel dacă școlile și grădinițele nu ar apela la închiriere Moș Crăciun! Universul copilăriei nu se stinge niciodată, iar un Moș bun ne va face și pe noi să uităm că suntem adulți, măcar pentru câteva clipe!