Altele

Mi-a trecut concediul, dar fara voiaj !

                           Anul are 12 luni si aproape una dintre ele reprezinta perioada de concediu de care beneficieaza orice persoana care este angajata. Daca acest concediu se da in mai multe transe de cateva zile sau se acorda toate zilele intr-o singura solicitare precum si perioada din an in care se ofera zilele de concediu tine foarte mult de angajator si stiu ca nu prea se respecta prevederile legale pe aceasta linie. Stiu cazuri in care angajatorul refuza sa acorde liber angajatului, dar in acea luna a concediului îi ofera 2 salarii, dar si cazuri cand angajatul munceste desi este pontat ca fiind in concediu si primeste la sfarsit de luna acelasi salariu si amenintari cu pierderea locului de munca daca nu-i convine. In ceea ce ma priveste chiar beneficiez de toate zilele de concediu, dar nu atunci cand imi trebuiesc pentru ca fiind obligat sa-mi planific concediul din luna noiembrie pentru anul viitor sunt mici sansele sa „pice” cum iti imi doresc ! De exemplu anul acesta as fi vrut in vara mai multe zile, dar nu s-a putut si de pe 10 noiembrie sunt in concediu pentru 19 zile, iar dupa 2 ture la munca in decembrie mai am de luat 9 zile de concediu ! Nu se compara perioada aceasta cu perioada de libertate pe care vara o ofera familiei mele. vara e libera si sotia, cadru didactic si putem sa plecam in cateva plimbari departe de casa fie ca e la munte sau la mare. Pentru ca nu am putut face nicio calatorie va spun totusi unde as fi vrut sa plec asta vara si sigur cel putin o destinatie o bifam daca aveam concediu:

                            O prima  varianta ar fi fost o deplasare in Italia, la Roma pentru ca atat eu cat si sotia mea sa ne vedem parintii aflati acolo la munca. De asemenea am fi putut vizita obiectivele turistice renumite la nivel mondial !

                              O alta varianta ar fi fost ca vacanta noastra sa se desfasoare in Venetia, iar rudele sa vina de la Roma sa ne viziteze in timp ce noi respiram aerul celui mai romantic oras din Europa si ne bucuram de frumusetea orasului alaturi de ceilalti turisti.

                                  O alta varianta de vacanta ar fi fost minunata Ibiza, leaganul petrecerilor adevarate 😀 . O destinatie numai buna sa starneasca toata tineretea din mine si sa-mi ocopere restantele pe linia distractiei pe care le am.
             Pentru ca anul acesta concediul imi este compromis am avut grija ca anul viitor sa beneficiez de mai multe zile de relaxare pe timpul verii si sper sa pot atinge macar una din aceste destinatii mai ales ca mi-am facut atatea planuri si am stat multe ore visand la voiaj. Mi-am solutionat in imaginatie toate nevoile si stiu ca mereu poate interveni ceva neprevazut, dar in ceea ce priveste transportul nu am nicio emotie intrucat voi apela la profesionisti. Imi voi rezerva biletele de pe site-ul E-avion.ro intrucat acolo sunt preturile cele mai convenabile de pe piata cu ajutorul consultatilor voi putea planui chiar si cazarea astfel incat sa nu am surprize neplacute.

                         Intrucat se E-avion doreste sa fie in trend cu miscarea Black Friday ofera reduceri substantiale pentru clienti si îi asteapta cu urmatorul mesaj pentru a beneficia de aceste reduceri: “Devino fan-ul paginii E-avion si descoperi super oferte de Black Friday.”