Altele

Masina te plimba, dar mai si cere!

                Familia noastra este mandra posesoare a unui autoturism marca Renault Symbol 1,5 – motorina, an 2007, cumparat in urma cu 2 ani si jumatate de la un cetatean care a fost primul proprietar. Este inutil sa mai spun ca devalorizarea masinii prin oglinda pretului achitat atunci, raportat la cel al pietii actuale este imensa, dar raman la parerea ca un autovehicul este o necesitate pentru orice familie indiferent cat de mult este folosit. Noi nu prea avem unde sa ne plimbam cu masina astfel ca in aceste 30 de luni am parcurs 12.000 de kilometri rezultand o medie de aproximativ400 km pe luna- 4800 pe an 😀 . Cu toate acestea reviziile  trebuiesc efectuate iar consumabilele schimbate fie ca e vorba de ulei, filtre de ulei, benzina, aer, habitaclu sau de placutele de frana.

                      Deoarece in ultimele 3 luni mi-am dedicat o parte importanta a timpului navigarii pe internet am spus ca nu ar fi rau sa caut o solutie pentru  a achizitiona aceste consumabile la un pret mai mic stiut fiind faptul ca magazinele online sunt mai ieftine deoarece nu au cheltuieli mari cu angajatii, cu spatiul  ( care e scump prin orase )sau cu alte obligatii pe care un magazin clasic trebuie sa le indeplineasca. Astfel am dat „search” pe google pentru ” magazin piese auto ” si chiar din prima pagina am accesat site-ul unui magazin piese auto online care mi-a atras privirea la inceput, apoi atentia deoarece avea niste preturi atat de mici incat nu auzisem de ele in anterioarele consultari facute la magazinele din oras. Am aprofundat cautarile, am comandat tot ce mi-a trebuit intrucat preturile erau imbatabile, iar la final am comandat si o oglinda retrovizoare stanga deoarece niste betivi rautaciosi s-au gandit ca oglinda mea îi deranjeaza si la adapostul intunericului au facut-o sa li se incline, dupa cum e in fotografie. Astfel am putut beneficia de transport gratuit care se acorda la orice comanda mai mare de 399 lei.

DSC_0172
Personal am incredere in acest magazin deoarece este marca de incredere Trusted, care-mi confirma indeplinirea de catre magazin a unor criterii si dispozitii legale impuse. Faptul ca am primit comanda in 24 de ore mi-a dovedit profesionalismul total si respectul fata de client si ma indreptateste sa recomand acest magazin piese auto online oricui are nevoie de cel putin una din cele peste 200.000 de piese aflate la vanzare mai ales ca ofera posibilitatea de a compara preturile in online si de face o comanda rapida fara a fi inregistrat si ofera garantie pentru produsele comercializate! De asemenea pentru cei care-si fac iarna car si vara sanie, AutoHut.ro (instructiuni pentru cumparare ) are sectiunea de oferte total fascinante de natura a aduce economii foarte mari!