Din Focşani

Masina mea vorbeste !

Luni 04.11.2013 Symbol-ica 😀 mea masina ma astepta cu un mesaj de important de iubire. Satula de binefacerile modernizarilor care au loc in Focsani, capitala de provincie europeana dupa cum este prezentata cu fast situatia actuala a acestui oras desi nu e chiar asa 😀 , mi-a atras atentia ca nu ma mai vede bine si ca se simte neglijata.

DSC_0819

Am realizat imediat ca are dreptate mititica si am luat-o la o plimbare scurta sa-i ofer printr-o spalare stralucirea ei normala, dar parca cineva uneltea impotriva masinii mele ca toate spalatoriile cunoscute de mine erau ocupate. Era tehnologiei m-a determinat sa caut pe internet si alte spalatorii si am gasit servicii auto Focsani un loc unde se implinesc toate dorintele referitoare la necesitatile masinilor vulcanizare- spalatorie – service auto- magazin piese auto – tot ce trebuie strans intr-un singur loc! Am sunat si am aflat ca spalatoria este libera si imediat m-am dus acolo pentru ca era mare nevoie 😀 .
DSC_0818Imediat ce am ajuns am vazut ca spatiul era generos ca dovada stand faptul ca societatea se axeaza in ceea ce priveste activitatea de spalatorie  pe   tir-uri si camioane fiind recunoscuta pentru aceasta posibilitate oferita masinilor mari.

Nu are rost sa mai postez fotografii cu noul aspect al masinii mele pentru ca eu fiind multumit este de la sine inteles ca profesionalismul si grija angajatilor nu a dat gres. Am remarcat faptul ca administratorul societatii- patronul- intelege respectul pentru client la nivelul cel mai real si chiar munceste cot la cot cu angajatii pentru a aduce multumire clientilor, in timpul vizitei mele spaland un TIR !

Prin urmare sfatul meu este daca aveti autovehicule mari de spalat , dar si mici 😀 sa mergeti  pe Calea Munteniei nr. 181, pe şoseaua de centură a municipiului Focşani, DN 2 – E 85!