Altele

Masina din Anglia si problema ei!

             In ceea ce priveste masina din Anglia mereu, dar mereu mi s-a parut ca este ceva gresit. Mereu mi s-a parut ciudat, chiar straniu uneori sa mergi pe contra sens. Parca vine cineva si da in tine. Acest lucru se pare ca nu intereseaza lumea, pentru ca dovada vie de masini din Anglia sunt chiar in masinile din Romania.

           In ceea ce ma priveste am o parere mai retrasa despre adusul masinii din Anglia. Spun asta pentru ca mi se pare o prostie, daca nu cumva si o inconstienta ca sa fii obosit si apoi mai este si riscul ca poate nu decurge totul ok si ca poate mai faci si un accident intre timp, din cauza oboselii sau mai stiu eu ce.

             Poate ca inca nu te-ai obisnuit cu volanul pe dreapta si tu trebuie automat sa circuli total opus cand intri in Europa. Si in depasire cand intri este foarte dificil pentru ca esti in partea dreapta. Inainte erai in partea stanga. Vedeai altfel. Si la partea financiara daca stai bine sa te gandesti, nu-i chiar atat de stralucitoarea situatia pentru ca, dai o suma de bani pe ea acolo in Anglia. Super ieftin poate, dar ajuns in Romania la inmatriculare platesti taxe exorbitante plus benzina sau motorina care ti-o consuma.

           Daca totusi esti adeptul masinilor englezesti, poti foarte usor, sa apelezi la o firma care-ti aduce masina pe platforma printr-un transport Anglia Romania. Dai cat dai, dar ulterior poti sa stai linisitit sa ti-o inscrii sau ce ganduri mai ai cu ea. Nu trebuie sa-ti pui in pericol sanatatea. Parerea mea!

             Dar mai intai de toate cred cu tarie ca trebuie sa ai mai intai de toate bani. Daca ai bani, poti sa-ti cumperi ce masina vrei.