blogalinitiative

Mai ieftin cu 20%

Dupa cum poate am mai spus, locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje si raportat la vecinii mei de pe verticala blocului sunt cel mai apropiat de…… avioane 😀 . Da, traiul la ultimul etaj are avantajul ca nu-ti trece nimeni pe la usa, dar si anumite neajunsuri:  pierderea de energie termica neavand vecini pe toate laturile, urcatul celor mai multe trepte pana acasa, caratul bagajelor sau chiar a mobilierului cu greutate etc. peste acestea s-a mai adaugat un motiv mult mai puternic si anume acela ca acoperisul- podul blocului a inceput sa prezinte semne de batranete si sa se transforme in ….sita 😀 . Astfel incepand cu iarna trecuta acoperisul a cernut precipitatiile lasandu-le sa se depuna pe planseu si chiar incet incet sa se infiltreze pana si-au facut simtita prezenta pe tavanul camerelor noastre. Pentru ca anul acesta nu mai vreau sa raman cu ochii in tavan si sa vad cat de multa zapada s-a topit in pod mi-am propus sa caut o solutie pentru a repara acoperisul dar pentru ca asa-i la bloc m-am lovit de refuzul vecinilor de la etajele inferioare care mi-au motivat ca pe ei nu-i afecteaza si nu vor sa faca un efort financiar pentru confortul meu. Mi-ar fi prins bine aportul tuturor vecinilor deoarece imparteam cheltuiala la 5 apartamente si as fi platit doar 20 % din valoare, dar acest refuz m-a facut sa caut cea mai convenabila oferta prin raportul pret / calitate.

 

Cautarea solutiei perfecte m-a dus pe la usile virtuale a multor producatori de acoperisuri de tiglă metalică, insa studiind ofertele si comparand calitatea produselor m-au fixat pe COILPROFIL.SRL. Ceea ce m-a atras imediat a fost modul placut prin care  sunt prezentate produsele comercializate pe site in 3 categorii sistem acoperis- sistem pluvial- sisteme metalice. Pentru ca eu sunt interesat doar de acoperis am accesat pagina acoperisul Metigla unde am aflat ca se ofera garantie 10 ani pentru un acoperis tigla metalica si se estimeaza o durata de viata de 50 de ani pentru acesta. Impartasesc opinia producatorilor potrivit careia acoperisul unei case este un element care trebuie privit din doua perspective diferite: utilitate si estetica si pentru implinirea ambelor perspective cu brio am testat sistemul de simulare foarte folositor pentru alegerea nuantelor in conditiile in care tigla Metigla este diponibila in 20 culori: 13 lucioase si 7 mate. Din caracteristicile tehnice am retinut faptul ca produsul este conceput pentru a proteja casa in orice conditii climatice si are o cantitate minima de zinc garantata de 275g/mp.

Alte avantaje ale folosirii tiglei metalice sunt cele care confera un design modern si un montaj usor care asigura prin consiliere tehnica oferita de catre angajatii COILPROFIL pierderi minime cu ocazia activitatilor specifice de montare. Pentru mine faptul ca in Focsani exista un distribuitor tigla metalica Metigla este un avantaj mare deoarece pot vedea exact la fata locului cum arata aceste  produse si pot beneficia de o flexibilitate mai mare cu ocazia comenzii putand primi informatii mai complete.

Sincer abia astept sa schimb actualul acoperis, de fapt ce a mai ramas din el cu un acoperis de calitate scapand astfel de placile de internita despre care se spune ca sunt cauze ale bolilor cancerigene si chiar a fost sistata producerea lor. Daca nu stiati de acest efect al placilor din internita intalnite pe multe acoperisuri o sa va spun ca studiile au aratat ca fibrele de azbest inhalate sunt retinute in plamani si se acopera cu o proteina care contine fier, formandu-se astfel corpi azbestoici, care determina pleurita, fibroza pulmonara (azbestoza) si evolueaza in timp (10-15 ani) spre cancer, cu diferite localizari (pulmonara, pleurala sau peritoneala). Pentru acest pericol de la 1 ianuarie 2007 s-au interzis toate activitatile de comercializare si utilizare a azbestului si a produselor care contin azbest, prin HG 734/2006 se precizeaza ca produsele folosite deja vor fi pastrate pana la terminarea ciclului de viata, iar studiile efectuate de cercetatori americani preconizeaza ca în următorii ani, 300 de milioane de oameni vor muri de boli cauzate de azbest.

Trecand peste aceasta paranteza necesara pentru stabilirea necesitatii si chiar obligativitatii inlocuirii vechiului  acoperis din placi din internita va spun ca foarte mult m-a atras promotia descoperita pe site si anume aceea care se refera la reducerea de 20 % reusind astfel sa fac o economie considerabila ( exact cat ar fi trebuit sa participe unul din cei 4 vecini ai mei ), iar profesionalismul si experienta dobandita in cei 10 ani de experienta precum si cei peste 1 milion si jumatate de metri patrati de tigla metalica livrati catre clienti reprezinta o garantie suplimentara si o carte de vizita care se impune prin calitate, eleganta, durabilitate si eficienta.

Ma bucur ca am ocazia cu ajutorul tiglei metalice Metigla de la compania Coilprofil sa-mi infrumusetez acoperisul si

sa inlatur pericolul reprezentat de azbociment.