Altele

M-am imbracat de la VOGATI !

                          Stiu ca un lucru o haina de firma se aseaza pe om mai bine decat alte haine din aceeasi categorie vestimentara, dar confectionate la fabrici unde nu se pune asa mare accent pe lucrul bine facut si mai ales pe finisaje si stiu ca acest lucru imprima un pret marit hainelor care poarta denumirea anumitor branduri. Totusi sunt de parere ca este foarte greu din punct de vedere financiar sa platesti 200- 300- 400 de lei pe un tricou doar ca are o emblema a unei mari firme si chiar cred ca e lipsa de educatie si de apreciere a frumosului atunci cand emblema firmei ajunge sa fie la fel de mare pe cat este articolul vestimentar inscriptionat. Cunosc persoane care nu-si cumpara o anumita haina pentru ca nu este ”de firma” cu toate ca au probat-o si au vazut ca se aseaza bine si este frumoasa.
Pentru a arata bine trebuie sa te imbraci bine, dar asta nu inseamna ca este obligatoriu ca hainele sa fie scumpe. Consider ca un mai mare gust pentru frumusetea si eleganta vestimentatiei are o persoana care stie sa aleaga haine din multitudinea de haine pentru toate buzunarele in comparatie cu o persoana care alearga dupa hainele de firma cheltuind sume exorbitante de bani.
Pe aceasta premisa cred ca a fost creat si VOGATI, un magazin de haine online care are talentul de a aduce clientilor haine deosebit de frumoase, confectionate din materiale de calitate si avand un nivel ridicat al calitatii operatiunilor si finisajelor care au dus la realizarea lor. Magazinul VOGATI este bine aranjat, are categoriile organizate astfel incat sa usureze activitatea de cautare a produselor dorite, plata se face in sistem ramburs la primirea coletului, in termen de 10 zile lucratoare de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv exista posibilitatea returnarii produsului pentru a fi schimbat sau pentru a primi inapoi valoarea produsului, iar livrarea se face prin Curier in 24 ore in orase si 24-48 ore in sate si comune cu un cost de 20 Ron. Am gasit multe haine frumoase, dar am cumparat numai ceva ce-mi trebuia in aceasta perioada a anului si anume tricouri. Acestea mi-au placut pentru ca au culori frumoase care-mi vin bine, eu fiind brunet, dar si pentru ca par a fi confectionate in modul cel mai profesionist iar pretul chiar este atractiv si la indemana tuturor.

               Trebuie sa va spun ca se merita sa intrati pe site-ul vogati.ro si sa va cautati ceva ieftin si frumos de imbracat intrucat exista multe produse, dar si o sectiune destinata promotiilor unde preturile sunt chiar incredibil de avantajoase. Te asigur, draga cititorule, ca vei gasi cu siguranta un articol care sa-ti placa precum si articole pe care chiar sa le cumperi, iar pentru o exemplificare mai clara iti prezint cateva fotografii ale unor articole de vestimentatie pe care eu le-am vizat si le-am pus pe lista dorintelor de implinit 😀 :Cumparaturi placute si cu mult bun gust, va doresc !