De râs

M-a INVADAT popa…..

Stăteam ieri pe la 14,oo, în sufragerie, în pat cu fetiţa în braţe şi ne jucam în timp ce soţia, tot în pat ne privea !

Uşa se deschide şi intră ” cu cântec înainte marş” popa renumit de la o biserică dinFocşani  Sud! Al doilea pas l-a adus direct în sufragerie în timp ce soţia s-a ridicat ca arsă speriată şi neştiind cine a intrat. Popa s-a oprit din cântat, eu mă aşteptam să-şi ceară scuze sau măcar să-şi repare intrarea în scenă, după care exclamă : ” Ia uite-i, dorm la ora asta !!!” şi a reînceput cântarea în timp ce Iuliana a găsit 5 lei să-i plătească prestaţia vocală şi mai ales să nu-l mai ţină cu mâna întinsă ! M-am ridicat cu fata şi am rămas perplex, după ce m-am închinat la icoana purtată de preot !

Oare dacă eram în timpul unei activităţi de cunoaştere în profunzime a detaliilor corpului omenesc , cum ajungea de la etajul 4 până la parter popa u tot cu cei 2 dascăli-însoţitori ai săi ?????

Anul trecul un vecim mi-a relatat o întâmplare asemănătoare păţită de el când s-a trezit cu acelaţi popă în cea de-a 3-a cameră a apartamentului fără să ştie că i-a intrat cineva în casă, în timp ce el asculta cu volum mărit manele ! Am conchis eu atunci că dacă păţeam aşa îl băteam pe popă. Uite că am păţit şi am rămas blocat !

Şi să nu uit : VOI VĂ ÎNCUIAŢI MEREU UŞILE ???