Altele

Luati de la AutoHut !

                      Consider ca m-a auzit masina mea ca am laudat ieri pe buna dreptate site-ul unui  magazin piese auto online. Spun asta pentru ca astazi Symbolul meu s-a decis sa-mi intareasca prietenia nou creata cu acest magazin prin aceea ca a lasat sa i se strice sistemul de curatare a parbrizului si m-a trimis in bratele unui service auto unde am aflat ca trebuie inlocuit motorasul stergator de parbriz. Nu am stat pe ganduri si am accesat largul internet cu gand de cumparaturi mai ales ca la service mi se ceruse o suma de bani mult  mai mare decat as fi putut suporta eu. Eu incapatanat si neincrezator cum sunt, uneori nici in mine nu am incredere, am spus sa incep cautarile de la nivelul „0 ” si am inceput sa accesez paginile mai multor magazine online de piese auto, am notat preturile si am trecut mai departe pana cand am ajuns si la AutoHut . Am gasit un pret foarte convenabil, cel mai mic de pana atunci, dar am continuat cautarile accesand si la alte magazine. Aceasta continua cautare m-a convins cu privire la faptul ca doar la AutoHut se gaseste cel mai mic pret, iar acest pret mic l-am mai intalnit doar la un alt magazin deoarece am folosit comparatorul oferit de AutoHut.ro .
Raman la parerea mea initiala referitor la serviciile oferite de AutoHut.ro, respectiv aceea ca e cea mai buna optiune pentru cei care doresc sa mai scada facturile din service si sa achite doar costurile manoperei si nu vreun adaos comercial nemeritat la piesele necesare operatiunilor care au necesitat drumul la service-ul auto.

            Personal am incredere in acest magazin deoarece este marca de incredere Trusted, ceea ce-mi confirma indeplinirea de catre magazin a unor criterii de exigenta marite. Faptul ca se livreaza comanda in 24 de ore imi dovedeste  profesionalismul total si respectul fata de client  motiv pentru care recomand acest magazin pentru principala carte de vizita – pretul cel mai mic, apoi pentru cele peste 200.000 de piese oferite spre comercializare. Pentru cei care au obiceiul de a se pregati din timp conform proverbului ” Fa-ti iarna car si vara sanie! ” exista promotiile oferite de AutoHut.ro care sunt cu adevarat promotii cu preturi imbatabile mai ales pentru pachetele de revizie pentru diferite modele de masini! Pentru a usura comenzile clientilor noi, AutoHut ofera posibilitatea de a lansa comanda de  piese auto chiar daca nu esti inregistrat pe site, in plus clientul are la dispozitie toate informatiile esentiale in cosul de cumparaturi despre produsul care urmeaza sa fie achizitionat (de exemplu: titlu, cod produs, cantitate, costuri de produs si de livrare, eventuale reduceri sau servicii suplimentare ), precum si posibilitatea de a edita cosul de cumparaturi. Dupa cum se arata din frontul site-ului exista posibilitatea returnarii produsului in 10 zile cu primirea banilor platiti, iar posibilitatea de a compara preturile in online este un alt mod prin care clientul singur vede ca a ales magazinul de piese auto online cel mai bun unde costurile de livrare pentru comenzi peste 399 lei sunt O !

Nu va doresc sa aveti nevoie, dar cand veti avea cu adevarat nevoie, AutoHut.ro e solutia ideala!