advertorial din intaplare adevarata!

Locații pentru evenimente

Orice femeie a visat pe timpul copilăriei să aibă parte de o nuntă inegalabilă, de o ceremonie grandioasă și de o participare numeroasă a cunoștiințelor la eveniment, toate la pachet cu rochia perfectă de mireasă astfel încât pe ultimul gând încăpea și frumosul mire. Nici nu e de mirare că fetițele visează la evenimentul nunții ca la cel mai important eveniment al vieții pentru că acest lucru se petrece de secole și se va întâmpla pentru totdeauna, întrucât femeile în special sunt ființe sensibile și iubitoare de tot ce este frumos.

Eu am fost nuntaș la multe evenimente, dar nu pot spune că s-a întâmplat să asist la vreunul al cărei organizare împreună cu locația să fie ceva ce poate fi catalogat ca senzațional, iar dacă mă raportez la propria nuntă consider că singurul aspect senzațional au fost emoțiile mele și ale miresei mele- soția mea pentru totdeauna.

Astăzi navigam fără o destinație precisă pe nelimitatul internet până când atenția mi-a fost captată în totalitate de un salon nunta. Am găsit site-ul Ambasad’Or-events.ro – un univers exclusivist în care respectul pentru om și nevoile acestuia sunt duse până la cele mai înalte culmi prin împlinirea dorințelor. Astfel locația beneficiează de posibilitatea organizării de evenimente fastuoase indiferent că sunt familiale sau corporate cu posibilitatea participării a 1000 de invitați. Cine nu ar dori o nuntă organizată într-un asemnea cadru!

Locația oferă camere de închiriat în regim hotelier, mobilate și utilate la standarde de 5 stele astfel încât poate fi cu ușurință gazda persoanelor care au șederi de câteva zile în București mai ales că se asigură transferul la aeroport și închirierea de mașini.

Bineînțeles că acest loc primitor de peste 10.000 de metri pătrați cu 4 supersaloane și un Ballroom cu o piscină foarte bine organizată și igienizată poate fi gazda unor conferințe, seminarii și alte evenimente de acest gen asigurându-se aceeași atmosferă primitoare și călduroasă