advertorial din intaplare adevarata!

Lenjeria din bumbac…

Iată că încet încet anotimpul rece își face simțită prezența prin modul în care ne ”zribulește” la primele ore ale dimineții când plecăm la serviciu și ne mai revenim un pic în jurul prânzului când un soare răzleț încearcă să ne mai dea curaj. Aceste schimbări ale temperaturilor sunt resimțite și în casele noastre, iar eu recunosc faptul că începând cu data de 01 octombrie am pus în funcțiune centrala de apartament pentru a păstra o temperatură mai plăcută în casă. Îmi aduc cu plăcere aminte de căldurile verii și de lenjeziile de mătase care asegurau o senzație de răcoare plăcută și realizez faptul că am făcut o mișcare foarte bună să schimbăm lenjeria patului. Am înlocuit lenjeria de mătase cu lenjerii pucioasa din bumbac și am făcut această alegere din mai multe motive pe care le voi prezenta.

Primul motiv ar fi acela că bumbacul este un material foarte rezistent și este materialul cel mai folosit în producția de lenjerii și în funcție de numărul de fire lenjeria poate fi mai moale sau mai aspră, acest lucru influențând direct proporțional și costul de achiziție al lenjeriei. De asemenea lenjeriile din bumbac se întrețin foarte ușor, nu necesită produse de curățire speciale și este suficient să fie spălate cu detergenți și produse de curățare care să nu afecteze țesătura, iar spălarea să se facă separat de alte haine la o temperatură mică nefiind necesară călcarea decât foarte rar.  Uscarea lenjeriei la soare asigurăm păstrarea proaspătă a lenjeriilor și menține culorile strălucitoare. Dimineața este  obligatoriu să aranjați patul și să întindeți lenjeria aerisind camera și lenjeria tocmai pentru a le găsi proaspete la revenire, dar sunt convins că astfel se procedează în toate gospodăriile.

Trebuie să știți că lenjeriile din bumbac la prima spălare intră un pic la apă și pot să-și piardă din intensitatea culorilor , dar foarte puțin – insesizabil chiar, iar acest lucru vi-l spun tocmai pentru a nu considera dvs după investiție că ați luat o decizie eronată în alegerea lenjeriei și să regretați investiția fără un motiv real. După această primă spălare lenjeriile devin mult mai confortabile și mai moi cu fiecare nouă spălare.

Lenjeriile de pat Pucioasa sunt fabricate în România și sunt recunoscute la nivel național pentru calitatea lor, putând fi achiziționate din foarte multe magazine virtuale.