Altele

Leapsa de la Ioana!

Cea mai recenta colega de blogosfera pe care am descoperit-o citindu-i postarile, Ioana, mi-a lansat o leapsa careia chiar vreau sa-i dau curs , insa in ceea ce ma priveste deoarece nu prea particip la acest gen de activitati ma voi limita doar la a o executa si nu o voi da mai departe.

Prin urmare , iata care mi-s intrebarile si raspunsurile pe care i le ofer Ioanei :

1.Care este cea mai mare pasiune a ta ?  Cum a apărut aceasta?

Asa cum am precizat in unele articole , eu nu am pasiuni, ma simt neimplinit cand stiu ca nu simt o pasiune pentru nimic. Intradevar iubesc familia si modul de viata corect , dar nu stiu daca pot spune ca asta e o pasiune. Totusi in aceasta vara am descoperit mersul pe bicicleta in compania altor ciclisti si simt ca voi dezvolta o pasiune pentru pedalat, vom vedea la vara 😀 !

2.Ce faci când nu faci nimic? 

Cand nu fac nimic bun sunt prins in discutii, intrigi si povesti tampe, barfe la locul de munca. Crede-ma ca barbatii sunt mult mai barfitori decat femeile.

3.Ce înseamnă pentru tine o viață bine trăită / trăită așa cum trebuie ?

Parca anticipasem intrebarea ta :D. Pentru mine o viata traita asa cum trebuie este o viata in care sa te bucuri de prezenta membrilor familiei, de plimbari in natura si sa fii sanatos.

4.Ce a rămas neschimbat la tine acum, raportându-ne la perioada copilăriei, adolescenței ?

Din pacate ceea ce nu mi s-a schimbat a fost increderea in oameni si solicitudinea pe care o manifest atunci cand mi se cere ajutorul. De multe ori investitia in oameni mi-a adus dezamagiri, dar cu toate ca sunt bucuros ca raman acelasi om bun ma intristez cand ma gandesc ca increderea imi va fi iar inselata.

5.Ce nu se știe despre tine?

Despre mine nu se stie ca as fi devenit dascal sau preot daca nu luam examenul care mi-a adus prezenta ocupatie ( si nici ocupatia asta a mea nu este stiuta ) 😀 !

6.Care a fost prima lecție de viață pe care ai învățat-o?

Prima lectie de viata invatata a fost aceea de a nu-mi reprima sentimentele si de a-mi sustine punctul de vedere preferand sa nu ma inclin doar pentru ca cineva mai puternic o cere.  Desigur ca am primit multe lovituri pentru acest comportament si in timp am inceput sa-l nuantez , dar cel putin la prima tinerete e bine sa arati cine si ce esti!

7. Ce cărți citeai în liceu / facultate și au lăsat urme ? Câteva titluri..

Am fost un copil si un adolescent cuminte, linistit, ascultator de parinti si preferam cartile de aventuri la inceput. Ulterior m-am axat pe romane de dragoste pentru ca am perioade in care sunt visator. Acum, la 34 de ani am inceput sa citesc poezii descoperind un scriitor – Sorin Poclitaru !

Cu precizarea ca sunt de acord sa revin cu completari asupra raspunsurilor pe care Ioana le vrea mai complexe , inchei aceasta leapsa si va invit sa o preluati !