Concurs

Ironblogger apreciază exprimarea corectă !


Chiar de la începuturile activității mele în această lume a bloggingului am avut plăcerea să descopăr și să apreciez munca depusă pe site-ul diacritica!
De multe ori am găsit forma corectă de exprimare și am reușit să mă exprim cât mai corect și să învăț ceva, însă până la următoarea uitare 😀 ! Nu-i bai că uiți ceva, important e să nu uiți unde găsești o explicație și o rezolvare corectă a unei dileme de natură gramaticală, iar eu nu uit acest site și-l am în blogroll.
Iată că după atâția ani am ocazia să răsplătesc munca depusă pe acest site și am scris acest articol după care l-am înscris în campania lansată de BlogalInitiative și Cineforum prin care bloggerii participanți își asumă rolul unui om cu puteri supranaturale, un Ironblogger derivat al lui Ironman, dar cu aceleași puteri și tehnologii la dispoziție și  relatează alegând din mai multe cauze, una pentru care ar lupta până la îndeplinirea ei. Eu în calitate de Ironblogger aș lupta pentru continuarea activității  pe site-ul Diacritica și pentru implementarea acestuia în blogrollul multor bloguri fapt pentru care am ales cauza Educație unde acest articol poate fi  votat de persoanele care au cont de facebook și înțeleg să se alăture cauzei mele. Dacă va primi cele mai multe voturi Diacritica va primi 7 bilete la gala VIP a filmului Iron Man 3!