blogalinitiative

Insist pentru o cauza buna


Dupa cum v-am mai spus lantul de magazine Profi se afla la cea de-a 3-a editie a campaniei PROFI TE PREMIAZA , campanie prin care in anii 2011 si 2012 sute de scoli au fost premiate cu dotari de natura a usura activitatea de invatamant si au fost folositoare pentru cel putin 300.000 de elevi.

Incurajati de succesul editiilor anterioare Profi si ceilalti parteneri au dat startul editiei aferente anului 2013 si va aduce si mai multe premii pentru unitatile scolare inscrise in campania care se va desfasura intre 2 septembrie-20 octombrie 2013 conform regulamentului. Este foarte usor pentru oricine sa dea o mana de ajutor scolii pe care o prefera din lista celor inscrise in campanie intrucat nu trebuie decat sa foloseasca bonurile fiscale de atestare a cumparaturilor de la Profi. Raportat la valoare, bonului i se va acorda un anumit numar de puncte pe care cumparatorul va putea sa le dirijeze unitatii scolare preferate. ar fi si pacat sa nu ajutam atunci cand avem posibilitatea si este atat de usor, eu fiind client PROFI asa cum cred ca multi suntem. Desi scolile la care am invatat eu se afla inscrise in campanie am preferat sa sustin Scoala Gimnaziala Poiana Cristei din jud. Vrancea pentru simplul motiv ca in mediul rural scolile sunt deficitare din punct de vedere al dotarii cu materiale didactice si tehnica IT motiv pentru care daca tie, stimate cititor, prima zi de școală iti invie amintiri placute si pline de speranta te invit sa ajuti aceasta scoala sau alta preferata de tine.
Multi vor spune ca nu au avut laboratoare de informatica sau de alte materii si tot au invatat carte si au ajuns oameni mari asa cum si eu consider ca am ajuns, dar amintindu-mi emotiile primei mele zile de scoala mi-am dat seama ca ar fi o bucurie deosebita pentru un bobocel de elev.
Chiar si inceputul in blogging pentru mine a fost dominat de emotii fapt pentru care dau si mai multa atentie copiilor aflati la inceput de drum in ale educatiei institutionale.
Este un gest minunat pe care-l puteti face fara niciun efort!