blogalinitiative

Inima nu e de piatra!

Poate ca ar fi fost mai bine sa fie dintr-un material rezistent la uzura fie el piatra, fier sau chiar diamant. In felul acesta Romania nu s-ar fi mai clasat pe plan mondial pe locul 3 in ceea ce priveste clasamentul deceselor inregistrate in urma bolilor cardio-vasculare si nu ar mai fi fost situatia nedorita ca 6 din 10 romani decedati sa fie tributari bolilor cardio- vasculare. Luna septembrie a fost LUNA INIMII, iar BECEL a oferit printr-o campanie prin care dorea sa constientizeze populatia cu privire la riscurile bolilor cardio-vasculare, 15.000 de teste pentru colesterol total, analiza care poate da primele indicii referitoare la starea de sanatate a inimii omului.

 Valentin Bosioc, ne ofera sfaturi pentru o inima sanatoasa aici !

Eu am inteles ca nelipsita din oricare posibilitate de abordare a combaterii bolilor cardio-vasculare  este miscarea  fapt pentru care chiar ma bucur ca anul acesta am avut un trend ascendent in ceea ce priveste implicarea mea in activitati cu caracter sportiv. Pentru a fi mai sanatos, astept cu speranta repartizarea celor 3 trotinete pentru adulti !

Consider ca toti oamenii ar trebui sa dea o importanta mai mare starii de sanatate si sa-si faca macar anual un minim de analize pentru stabilirea starii de sanatate! Sa avem grija de noi !