Altele

Ingroapa-l, ca tot mort este !

Nu stiu daca ati citit presa locala din judetul Vrancea sau daca ati vazut la televizor stirea, dar nu ma lasa inima sa nu scriu despre cea mai recenta ( eram sa scriu ultima 😀 ) tampenie din Focsani! Ultima data v-am relatat despre batjocorirea drapelului national chiar de Ziua Nationala, cand culoarea rosie (intamplator a partidului de la putere si a vietii politice vrancene din ultimii 23 de ani ) a fost pusa la mijlocul drapelului.

De aceasta data s-a intamplat ca doua familii indurerate sa primeasca de la Morga alt mort imbracat in hainele aduse de ei pentru propriul mort. Prima familie , din com. Popesti, jud. Vrancea a sesizat ca mortul nu este al lor, dar personalul de la morga si cel de la firma funerara care se ocupa cu acest gen de activitati a reusit sa-i convinga ca acela le este mortul , dar ca s-a schimbat la autopsie fizionomia. Prin urmare l-au luat si au plecat acasa cu el.

In urma acestei familii a venit inca o familie indurerata, cu preotul satului sa-si ia mortul sa-l ingroape crestineste. Apartinatorii mortului au sesizat ca nu e mortul lor si nu au cedat motivelor evocate si anume ca autopsia a schimbat fizionomia persoanei decedate. Noroc ca au fost insotiti de acel preot om deschis la minte si care-l gasise pe decedat si impreuna au insistat pana cand responsabilii si-au dat seama de greseala si au chemat celalalt mort de pe masa unde fusese dus de familia ingurerata pentru a face viceversa! Acum nu-mi pot da seama daca decedatii au facut si schimb de haine, dar sper sa nu se fi facut asa ceva ca ar fi daunat cadavrelor!

Asta-i Focsaniul in care traiesc !

[youtube=http://youtu.be/_YjWc-sRy1E]