Altele

Închiriere multifuncționale

Cursurile anului școlar au început deja de mai bine de o lună, însă așa cum se poate constata cu ajutorul mass-media în unitățile școlare există mai multe lipsuri care pot afecta în mod negativ procesul de educație. În funcție de zonă, problemele variază de la lipsa apei curente și implicit lipsa toaletelor civilizate până la lipsa manualelor școlare precum și a dotărilor tehnice a școlilor. Într-o perioadă în care se încearcă implementarea ”tabletei- manual” pentru cursurile școlii primare există foarte multe unități școlare, începând cu grădinițele, care nu au nici măcar un banal xerox foarte util pentru întocmirea fișelor de lucru și realizarea cu rapiditate a activităților specifice. Știu că este un paradox și este o situație nedorită, însă este o realitate pe care nu trebuie să o ignorăm mai ales că e vorba de educația viitorului țării.

Întrucât această problemă a lipsei unei multifuncționale se regăsește și la unitatea școlară unde soția mea este cadru didactic am încercat să găsesc o soluție cât mai convenabilă, care să implice un cost redus încă de la început deoarece nu sunt prevăzuți bani la nivelul instituției pentru investiții. De asemenea avantajul obținerii unui număr mare de servicii a fost motivul pentru care am căutat oferte pentru inchiriere multifunctionale . După ce am descoperit oferta Discovery Service nu mi-a fost greu să înțeleg că este  o ofertă de închiriere multifuncționale-intervenții foarte atractivă pentru orice tip de clienți mai ales pentru companii si birourile diferitelor firme care nu vor sau nu au timp să se ocupe de asemenea necesități zilnice. Astfel stresul consumabilelor fie ele tuș, piese de schimb, manoperă pentru înlocuirea acestora, întreținerea service-ul este ”mutat ” pe spinarea rezistentă, răbdătoare și pricepută a profesioniștilor din cadrul Discovery Service cu un cost minim inclus într-un preț per pagină. De asemenea compania rezolvă intervenții la cerere pentru orice problema de service sau întreținere pentru echipamente de acest gen și există chiar și posibilitatea unui contract de service care acoperă orice risc al utilizatorului de astfel de echipamente indiferent că e vorba de printare, copiere, trimitere de fax-uri alb-negru sau color, scanare locală sau către o adresă de email.

Cred cu încredere că oferta Discovery Service se poate plia foarte bine nevoilor unităților școlare și  cât mai mulți elevi pot aibă parte de această importantă dotare tehnologică, foarte necesară unor bune activități școlare.