blogalinitiative

Imparti iubire la 2 si rezultatul e 3

                          Fiecare om este special si fiecare aprecieaza raportat la proriul sistem de valori tot ceea ce ne inconjoara fie ca este vorba de oameni sau chiar de sistemul impus de tara in care locuim. Tocmai acest specific al fiecaruia ne pune in miscare si ne antreneaza intr-o continua cautare a ceea ce este este in totalitate compatibil cu persoana noastra. Fie ca e vorba de alegerea prietenilor de joaca in copilarie sau a materiilor preferate in cadrul cursurilor scolare urmate, alegerea ne apartine si va fi in spiritul autocunoasterii. Fie ca este vorba de un loc de munca asa cum ni-l imaginam  stiind ca acea activitate este cea in care putem avea cea mai mare productivitate si cele mai bune rezultate, fie ca e vorba de un mediu, o comunitate, o colectivitate in care stim ca suntem pe deplin multumiti si stim ca ne ofera prilejul de a ne exprima neingradit si ne asigura dezvoltarea conform propriilor principii- alegerea este urmare a cautarilor intense si ne apartine. Daca in domeniile – activitatile mai sus enumerate o decizie gresita luata sau influentata de factori externi poate fi usor indreptata, cand e vorba de alegerea persoanei pereche, a jumatatii care ne va completa viata, e bine sa actionam ca un croitor iscusit care masoara de mai multe ori si taie materialul o singura data obtinand exact materialul care se va transforma intr-o creatie minunata cu putere de a fermeca si a asigura succesul  beneficiarului.

                              Spun asta pentru ca dupa evenimentele care au schimbat regimul in tara noastra in anul 1989,  sistemul anterior si-a aratat lacunele si celula de baza a societatii- familia a inceput sa se destrame, fapt mai des intalnit in ultimii ani, iar eu pun aceste divorturi pe seama formarii de cupluri ca urmare a unor concesii de moment si ca urmare a „investigatiilor si cunoasterii insuficiente ” a partenerului. Totusi e bine ca societatea nu mai este oripilata de aparitia divorturilor si cei implicati in relatii esuate pot cauta persoana care are capacitatea de a-i implini total !

                          Desi sunt multe de spus despre viata, dragostea in doi, tin sa spun ca am pornit aceasta postare dupa ce am ascultat cea mai recenta melodie de dragoste care-i are ca protagonisti pe Andra si Trupa VUNK :

[youtube=http://youtu.be/s1faPNV7Acc]
Imi plac foarte multe versurile, dar la fel de mult am apreciat calitatea P1100310 videoclipului si parca purtat pe undele melodiei am rememorat povestea mea de dragoste, unica mea poveste si dragoste ale carei actiuni inca mai au loc si vor avea loc pururea. Am avut norocul sa-mi gasesc sufletul pereche de la inceputul adolescentei si sa fiu si eu la randul meu jumatatea care-i lipsea adolescentei Iuliana. Fiind in formare ne-am cautat drumul comun si astfel asemanarile comportamentale s-au transformat intr-o singura identitate comuna celor doua corpuri ( chiar si inimile bateau si bat in acelasi ritm ).
P1100316
Anii au trecut, dragostea in continua crestere a urmat cursul firesc al lumii noastre si ne-am casatorit transformand unirea noastra sufleteasca si in unire in fata divinitatii si autoritatilor.Copy of 100_1523
Prin dragoste daruiesti celui iubit tot ce ai si esti capabil de cele mai frumoase gesturi asa ca noi ne-am impartit dragostea la doi mereu indiferent ca am fost ” mari sau copii” exact cum ne transmite aceasta melodie mesajul si rezultatul a fost ……. 3 pentru ca in viata noastra a aparut unica noastra comoara, fiica Daria- Elena. Indiferent care ne-au fost piedicile am stiut sa ne luam de mana si sa ne vedem de drumul nostru IMPREUNA, impartind totul numai la doi!
Imi pare bine ca am avut cu cine imparti iubirea „numai la doi” si implinirea adevarata este rezultatul actual, iubirea impartita la trei!
P1050332
Ne vedem  la primul mare concert VUNK al anului 2014- 6 martie – Hard Rock Cafe” biletele fiind usor de achizitionat. Sa aveti pe cineva de mana pentru ca dragostea se imparte !