advertorial din intaplare adevarata!

Imi caut ceas !

Zilele acestea eram intr-un grup de prieteni si ca niciodata am remarcat la unul dintre ei un ceas foarte frumos. Parca ii completa tinuta si se asorta cu vestimentatia atat de bine incat am realizat ca fara ceas nu ar fi avut prestanta aceea. Normal ca nu l-am laudat si nici nu am spus altora ceea ce remarcasem, insa am facut in asa fel incat pana la urma am aflat de unde-l cumparase si m-a interesat acest lucru tocmai pentru ca ma hotarasem deja sa-mi cumpar si eu ceas cu toate ca nu am mai purtat de cativa ani buni .

Ajuns acasa am accesat pagina magazinului online WatchShop.ro indicat de amicul meu ca fiind locul de unde a achizitionat ceasul !

Am descoperit o mare diversitate de ceasuri organizate pe categorii bine delimitate. Am accesat categoria ceasurilor barbatesti pentru ca astea ma interesau. Dintre toate marcile disponibile, recunoscute la nivel mondial, m-am axat pe marca FOSSIL intrucat are si sotia mea ceas de la acest producator si vreau sa ne imperechem 😀 si pe aceasta linie ! Ceasurile sunt ca si hainele casual , office , sport si e greu sa gasesti un ceas care sa se potriveasca la mai multe tinute. Cu toate acestea am cautat un ceas multifunctional – ca sa spun asa, si m-am oprit asupra acestor 2 modele:

– Fossil TOWNSMAN FS4786

– Fossil COACHMAN CH2564 Cronograf

Amanunte referitoare la conditiile desfasurarii tranzactiilor transport, garantie, calitate , mod de plata sunt disponibile pe site si va pot spune ca ceasurile sunt originale, au garantie, pentru comenzi in valoare de peste 250 lei transportul e gratuit iar plata se poate face prin mai multe posibilitati, eu recomandand ramburs !