Altele

Hit Yourself

              Acesta este titlul unei cărți scrise de Florin Grozea, carte care reunește  100 de povești de succes ale unor tineri care au crezut în pasiunea lor, s-au dedicat ei și fără resurse financiare importante au reușit să se afirme  mulțumită muncii depuse atât pe plan național cât și pe plan internațional în diferite domenii!

             Pentru lansarea specială a acestei cărți Blogalinitiative a lansat o campanie specială premiind 5 bloggeri cu  un pachet care conține cartea cu autograful autorului, două CD-uri cu hiturile artiștilor citați în carte și un tricou.

             Inclusiv autorul a reușit în viață urmându-și pasiunea, respectiv muzica românească și-l felicit sincer mai ales că multe din melodiile sale sunt cântate chiar și la ocazii speciale cum sunt nunțile  și botezurile ( aș menționa neapărat ”Gașca mea” )!

            Referitor la pasiune nu am avut de-a lungul anilor așa ceva, adică o atracție, o dragoste specială care să-mi atragă toate resursele și eforturile în slujba ei ! Eu consider că am încercat să gust din mai multe plăceri specifice perioadei de vârstă tranzitată și chiar am reușit să colecționez timbre, surprize de la gumele turcești și să mă visez fotbalist! Pentru că nu am avut o pasiune totală pe un anumit domeniu recunosc faptul că apreciez foarte mult oamenii din jurul meu pe care-i văd fericiți în timp ce își hrănesc pasiunea prin activități specifice ! Cunosc oameni pasionați de porumbei, de creșterea păsărilor de curte reușind chiar niște împerecheri frumoase între diferite rase de găini, oameni pasionați de sport în general atât sub aspectul vizionării competițiilor sportive cât și sub aspectul practicării unui sport anume fără a urmări câștiguri materiale ; cunosc profesori care din pasiune pentru munca lor au educat multe generații de elevi și au oferit din timpul lor , gratuit, lecții de meditație pentru elevii silitori și pasionați de cunoaștere și autodepășire; cunosc oameni pasionați de pariuri ( unii au trecut deja deja bariera și chiar au ajuns bolnavi cred eu după pariuri sportive sau jocuri de noroc, dar asta e altceva)! Cunosc oameni pasionați de creșterea animalelor, iar această pasiune li s-a transformat într-o afacere de succes !

             Apreciez oamenii care au pasiuni și le urez tuturor transformarea pasiunii în succes total !

           Acesta e motivul pentru care am încredere în cartea lui Florin Groza și chiar aștept să o citesc !

          Hit Yourself are dedicată și o pagină pe o rețea de sociatizare, iar mâine 22.05.2013, începând cu ora 18:00, la Libraria Bastilia are loc  evenimentul de prelansare a cărții ”HIT Yourself-100 de idei de la pasiune la marea lovitură”și acolo m-ați fi găsit dacă eram în București !