advertorial din intaplare adevarata!

Gradina zoologica din Hunedoara

In cadrul evenimentului #vizitainhd ediția 2014, organizat de Denisa, Sebi și Călin cărora le mulțumesc pentru ospitalitate am avut ocazia sa vizitez pentru a 3/a oara in viata mea o gradina zoologica, de aceasta data in Orasul Hunedoara. Gazdele noastre au avut cheia magica si au reusit deschiderea gradinii zoologice doar pentru grupul nostru de bloggeri intrucat inaugurarea oficiala urmeaza sa aiba loc in data de 01.06.2014 pentru a se aduce un motiv nou de bucurie sarbatoritilor nostri- copiii.

Gradina zoologica este amplasata la periferia orasului si beneficieaza de o frumoasa padure inconjuratoare care ofera pe timpul sezonului cald racoare vizitatorilor. Am aflat ca in aceasta Gradina Zoologica s-au facut investitii valoroase din punctul de vedere al banilor  investiti si am constatat ca mai era loc de mai bine la multe categorii, una fiind calitatea de gospodari a ingrijitorilor. Eu neputand sa fac o comparatie de tipul „inainte vs dupa” modernizare pot spune ca acum gradina zoologica este amenajata corespunztor pentru a primi vizitatori, iar animalele gazduite parca simt nevoia unor fete noi care sa le scoata din plictiseala in care au cazut.

DSC_0474Mi-a placut foarte mult vulpea – o sireata care incerca mereu sa fuga de mine , dar care nu a reusit  sa ma pacaleasca 😀 .

Regele leu, un animal foarte corpolent si infricosator ne-a oferit cateva ipostaze numai bune de fotografiat, dupa care a revenit la odihna pe care i-am tulburat-o.

Am apreciat constructia moderna a „casutelor animalelor” si cred ca vor avea parte de mai multa fericire dupa aceste ultime investitii.

Cert este ca hunedorenii vor avea ce vizita incepand cu 01.IUNIE 2014 , pentru ca nu sunt multe orase care se pot lauda cu o gradina zoologica. De exemplu la Focsani – oras resedinta de judet abia ajunge circul de 2 ori pe an 😀 !

Vizita la gradina zoologica m-a inspirat cu privire la o surpriza viitoare pe care as putea sa o fac micutei mele !

DSC_0479