Altele

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu!

Nu am fost niciodată la teatru, nu mi s-a cultivat dragostea pentru teatru și nici nu am reușit să dezvolt eu o pasiune pentru această modalitate de exprimare artistică ! Sper totuși ca fiica mea să fie atrasă de lumea artistică, implicit teatru, și să aibă o viață în care să intre în contact cu ce e frumos pentru că teatru este o exprimare artistică superioară cinematografiei !

Ca un omagiu adus artiștilor de teatru,  în perioada 7 – 16 iunie 2013 , va avea loc Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, aflat la ediția a XX – a, care   celebrează anul acesta tradiția și profesionalismul în arta spectacolului prin DIALOG.
Acest eveniment este important pentru cultura noastră pentruu toți pasionații, iubitorii și susținătorii lumii teatrului urez Festivalului un sincer LA MULTI ANI !

Cu ajutorul Blogalinitiative , un blogger va primi acreditare 5  zile, iar eu voi sustine dezinteresat persoana care prin articolele participante la campanie va dovedi că este cea mai apropiată lumii teatrului !