Din Focşani

Festivalul Internațional al Viei și Vinului ”Bachus ” – Vrancea

Am fost azi prin centrul Municipiului Focșani unde se organizează acest Festival, dar nu pentru a mă hidrata cu licori bahice sau pentru a gusta din fripturile de pe grătarele încinse. Am fost pentru a cumpăra articole de vestimentație pentru sezonul rece și am plecat de acasă cu speranța că oferta va fi bogată și prin urmare prețurile mai reduse mai ales că se presupune ca articolelel vândute să fie lucrate și vândute de producători fără a suferi multe adaosuri comerciale.  Mi-am găsit niște ghete , dar nu le-am luat pentru că mi s-a părut pielea prea subțire și astfel am cumpărat doar o ….. curea de piele , dar la preț bun – 40 lei. Neșansa mea a fost în avantajul soției care dispunând de toți banii propuși a fi cheltuiți la plecarea de acasă, și-a cumpărat o căciulă de blană al cărei preț, 300 lei , îmi provoacă și acum friguri 😀 ! Bine că îi stă frumos și mă mai încălzesc cu această realitate 😀 !

 Pentru că titlul este dedicat Festivalului o să vă spun că anul acesta pare a fi mai curat și nu mai miroase foarte mult a urină pe la  colțurile blocurilor – deși acest lucru s-ar putea datora frigului 😀 !

Municipalitatea a montat chiar și toalete publice

DSC_1320

….păcat că autoritățile au uitat să vină să le golescă și favorizează scurgerea urinei și formarea de adevărate bălți …..

DSC_1321