Concurs

Fata mea cea hărnicuță !

farmec_03356800
Relatam în postarea anterioară cum se face curățenie la noi în familie și pentru a fi crezut pe cuvânt că am o fată mică ( 3 ani neîmpliniți ) dar harnică mereu, am căutat prin arhiva de fotografii și am găsit-o în aceeași postură de furnicuță a casei, dușmanul prafului și mizeriei.

    P1080787P1080786Era tot o zi dedicată curățeniei când am dat asaltul susținut pentru înfrângerea  dușmanului săptămânal! Daria a fost motorul nostru și a șters praful de pe birouri și măsuțele din casă așezând ulterior toate obiectele decorative la locul lor , așa cum le-a fost repartizat un loc special pe care trebuie să-l respectăm cu toții de fiecare dată când aranjăm prin casă !

     Eu am condus din nou aspiratorul, iar soția a dat atacul împotriva grăsimilor și murgăriei din bucătărie și baie. Victoria ne-a aparținut deoarece am avut sprijin de valoare din partea produselor de curățenie de la FARMEC.

       Astfel că am beneficiat de priceperea produselor Nufăr și Triumf pentru casă lună 😀 :

      În acea zi, când afară s-a instalat primăvara am făcut curățenie cu mai mult simț de răspundere decât altă dată și am șters  geamurile pentru că nu le ștergem săptămânal ci doar atunci când se impune. DSC_0186 Spălatul geamurilor pe interior a fost foarte rapid întrucât Daria și-a făcut bine treaba dar exteriorul mi-a aparținut mie și dacă nu aveam Nufăr Verde Geamuri cred că nu reușeam nici acum să redau strălucirea geamurilor după îndepărtarea murdăriei .

       Recomand cu încredere produsele de curățenie de la Farmec, produse românești profesionale, rezultatul a peste 30 de ani de experiență în domeniu tuturor celor care doresc să intre în marea familie Farmec-facebook și vă îndrum să participați la Concursul Farmec- România gospodară!