Uncategorized

Fără mască în mijloacele de transport în comun!

Fără mască

Cred că nu sunt singura persoană care a observat de multe ori că în mijloacele de transport în comun purtarea măștii individuale de protecție este cam ” evitată”. Se circulă fără mască și fiecare găsește câte o ” scuză”. Ba că abia au consumat lichide, ba că servesc masa și multe altele. Te crucești când auzi atâtea moduri de a ” păcăli” obligativitatea purtării măștii. Toși își folosesc inteligența imediată pentru scuze, dar le este mai greu să utilizeze inteligența profundă să analizeze situația și să găsească o metodă adecvată pentru a evita riscurile.

Fără amendă

Sunt cadru activ al poliției naționale și prin urmare verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale referitoare la stoparea pandemiei COVID 19, este una din activitățile mele de serviciu. Mereu îmi doresc să fiu înțeles de cei care nu respectă prevederile legale și să se conformeze. Îmi doresc și vreau pentru binele întregii națiuni să fim cât mai mulți cei care avem încredere în sfaturile specialiștilor, eu am. Aplic și sancțiuni acolo unde încăpățânarea și eroismul ideii de a apărea pe rețele sociale domină rațiunea cetățeanului.

Fără restricții

”Fără restricții !” Iată un deziderat comun tuturor oamenilor de pe planetă. Întorcându-ne la România trebuie să înțelegem că suntem pe ultimele locuri în ierarhia europeană a țărilor care se încadrează pentru eliminarea restricțiilor. La noi vaccinarea este făcută la un nivel foarte mic comparativ cu alte țări. La noi purtarea măștii este înjositoare. La noi masca de protecție ne sufocă până la deces. La noi nu există acest virus…… La noi merge protecția sau vindecarea prin rugăciuni și post …….

Nu văd bine România pe această pantă adusă de acest virus…..