Altele

Evenimentul Danone – Drumul laptelui !

             Urmare a faptului că am fost pentru o zi blogger fermier – partener Danone, marți 25.06.2013, am fost invitat și la sediul Danone pentru a participa la evenimentul Drumul Laptelui. Pentru prima dată m-am întâlnit cu Robert, Ioana și Oltea, mi-a făcut plăcere și cu emoții am așteptat începerea evenimentului pentru a vedea cum cei 3 căpitani de echipă vor prezenta munca echipei. Tot o plăcere a fost întâlnirea cu membrii Blogalinitiative.

            Oltea a fost o maestră a cuvântului, se vedea că venise tocmai pentru a câștiga locul 1 din 3 ( acest țel ni l-a spus din momentul desemnării echipelor ) și pe rând și-a scos colegii la tablă unde eu m-am comportat foarte natural prezentând  ceea ce am  văzut în fermă. Țin să menționez că atmosfera plăcută și prietenia care plutea în aer mi-au creeat sentimentul că sunt în mijlocul unei familii mari care s-a reunit pentru un prieten, Danone. Reprezentanții Danone au fost comunicativi, joviali și chiar înainte de începerea dezbaterilor au anunțat un premiu special pentru echipa câștigătoare fără a se menționa ce anume.

Foto: blogalinitiative.ro  /   Echipa Zavaioro si Loredana de la Blogalinitiative

              Echipa noastră, Zavaioro ( numele este dat de primele 2 litere a numelor componenților ), prezentă în formulă completă, a reușit să impresioneze juriul și a fost desemnată câștigătoare. Ne-am bucurat cu toții, ne-am felicitat cu membrii celorlalte 2 echipe , dar când a fost anunțat premiul, fericirea a atins cote maxime pentru că am fost desemnați  echipa de consultanți pentru viitoarea campanie Danone în Social Media !
juriul deliberand
Acest premiu m-a responsabilizat, simt că mă va profesionaliza în blogging și voi depune toate eforturile, voi pune la muncă toată imaginația și creativitatea mea deoarece vreau să dovedim că merităm încrederea ce ne-a fost acordată.

                       Țin să mulțumesc echipei de la Danone, juriului, echipei Blogalinitiative și celorlalte 2 echipe pentru campanie și pentru atmosferă!
cele 3 echipe
Iată și înregistrarea evenimentului, iar pentru fotografii accesați Blogalinitiative facebook :
[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZxlCPlKCAtA]