Altele

Editura Curtea Veche ne invita la citit!

                Dupa cum s-a vazut sunt un participant constant al campaniilor de pe platforma BlogAwards, dar mentionez ca particip cu precadere la campanii care mi se potrivesc, nu particip de dragul de a ma baga in seama. Fiind anuntata de mai mult timp, aceasta campanie BlogAwards- Editura Curtea Veche a fost mereu in vizorul meu si asteptam momentul potrivit sa concep un articol prin care sa particip mai ales ca premiile constant in carti sunt foarte atractive, iar eu chiar vreau sa citesc foarte mult.
Provocarea campaniei este aceea de a incerca sa promovez cat mai bine unul din recentele romane iesite de sub tiparele Editurii Curtea Veche si anume “S.E.C.R.E.T.” de L. Marie Adeline. Normal ca-mi vine cam greu tinand cont de faptul ca sunt in aceeasi postura cu dvs. cei carora le recomand cartea, dar am avantajul unei descrieri oferite de catre editura si va ofer urmatoarele detalii de natura a va capta atentia, starni interesul si determina sa va achizitionati aceasta carte si sa va delectati cu o lectura foarte placuta :

                „Rămasă văduvă încă de tânără, după un mariaj dezastruos, Cassie Robichaud pare împăcată cu viaţa ei liniştită într-un mediu strâmt: restaurantul Café Rose, unde lucrează, „Hotelul Fetelor Bătrâne“, unde locuieşte, şi conştiinţa tristă, dar solidă a timpului care s-a scurs de când s-a culcat ultima dată cu un bărbat. Cassie îşi vede în tăcere de rutina zilnică, ternă şi pragmatică — părul strâns în coadă la repezeală, încălţări de lucru cât mai comode, tricouri pătate —, evadările ei fiind scurte: aleargă prin cartier, stă de vorbă cu şeful şi prietenul ei Will şi tânjeşte voyeuristic după fericirea dublată de romantism care-i animă, pare-se, fără prea mari eforturi pe clienţii ei. Când uneia dintre cliente îi cade pe jos un carnet de însemnări pline de amănunte sexuale şi senzuale, Cassie are ocazia să arunce o privire furişă către o lume complet nouă pentru ea, de împlinire a sexualităţii femeii… şi se lasă introdusă într-un club neobişnuit format numai din femei, care-i transformă viaţa. Dedicată pasiunii, experienţelor senzuale şi plăcerii, cartea de faţă vorbeşte despre femei care-şi trăiesc din plin fanteziile sexuale… Iar pentru Cassie, reprezintă cheia emancipării ca femeie.”

                   Aceasta descriere a  reusit sa ma convinga intai pe mine ca se merita sa iau cartea sa o citesc iar voua, celor care agreeati acest tip de lectura dedicata experientelor senzuale şi plăcerii intrucat cartea de faţă vorbeşte despre femeile care-şi trăiesc din plin fanteziile sexuale va recomand sa nu   ratati “S.E.C.R.E.T” si sa urmariti emanciparea ca femeie a personajului principal- Cassie.