Concurs

Dulap de inox !

           În anul 2007, împreună cu soția, am făcut pasul cel mare și ne-am mutat la casa noastră în Focșani, jud. Vrancea. Este a noastră cu numele pentru că prin creditul de la bancă s-a înscris o ipotecă asupra apartamentului în favoarea băncii, dar noi o știm a noastră 😀 ! Încă de la început apartamentul ne-a atras și pentru că nu am avut bani să cumpărăm unul îmbunătățit și modernizat am cumpărat unul clasic, de la o familie în vârstă, și am început să-l înfrumusețăm după bunul plac. Am tocmit meșteri zugravi, faianțari, parchetari și ne-am apucat de treabă. Am modernizat baia schimbând mobilierul, gresia, faianța; am schimbat ușile interioare și pe cea de exterior; am curățat, gletuit, văruit pereții; am schimbat instalația electrică și am mobilat casa atât cât bugetul ne-a permis. De atunci și până acum am dus o continuă luptă cu definitivarea lucrărilor, completarea obiectelor de mobilier și întregirea aspectului casei, iar în această primăvară avem în plan să achiziționăm un obiect de mobilier de bucătărie care ne lipsește și anume un dulap de inox pentru că s-ar încadra perfect între celelalte piese din bucătărieluând în calcul aspectul general.

         Printr-un search pe google, azi, am ajuns la cea mai cunoscută companie care activează în sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru societăți care activează în alimentația publică , Bilancia ! Acum am înțeles și eu de ce patiseriile, covrigăriile, cofetăriile ale căror clienți suntem ne încântă prin curățenie și aspect neavând nici o tangență la capitolul imagine cu celebrele gogoșerii ale copilăriei mele. Mobilierul de inox schimbă aspectul, ajută la păstrarea igienei și îndeplinirea condițiilor de funcționare a oricăror companii cu activitate în alimentația publică.

         Pentru că site-ul Bilancia oferă foarte multe detalii cu privire la produsele comercializate am reușit să găsesc un dulap inox care se încadrează perfect în spațiul din bucătărie și aș putea spune că a fost făcut special pentru mine.


Vă recomand cu încredere să cumpărați mobilier de inox de la Bilancia atât pentru casă cât și pentru afacerile din domeniul alimentației publice pe care e posibil să le aveți sau să le dezvoltați pe viitor indiferent că e vorba de hoteluri, restaurante, firme de catering, cofetării, pizzerii, patiserii, cafenele, măcelarii, carmangerii, magazine alimentare sau chiar spălătorii, deoarece Bilancia oferă și service&întreținere pentru utilajele vândute.