blogalinitiative

Drept la ………. stire !

„Cu televizorul se minte poporul !” – aceasta era o lozincă foarte cunoscută și folosită în urmă cu mai mulți ani. Anii au trecut, lucrurile evoluează la fel cum evoluează și gândirea omului, iar eu mergând pe această logică am evoluat. Pentru a dovedi această evoluție m-am gândit să lansez și eu o lozincă tocmai pentru a-mi asigura și notorietatea, fapt pentru care am scpus că nu ar fi rău să actualizez lozinca prezentată inițial la realitatea acestor zile și ce credeți că mi-a ieșit din adâncul gândirii : ”Cu televizorul…. pierde timpul poporul!”

Nu săriți că spun tot adevărul, și eu mă uit la televizor! E adevărat că problema se pune în ceea ce privește timpul petrecut în fața televizorului precum și  emisiunile urmărite sau informațiile căutate. Folosesc televizorul strict pentru a-mi susține fetița de aproape 4 ani să urmărească și înțeleagă desenele animate, iar în interes propriu urmăresc doar emisiuni documentare științifice sau istorice pe programele specializate precum și unele transmisiuni sportive în direct și 4-5 filme pe an, atunci când nu au întâietate celelalte priorități mai sus enumerate.

Această continua alergare și agitație la care ne supune traiul zilnic nu-mi oferă mai mult timp și deseori mă mir cât de repede a trecut ziua. Sunt convins că multe persoane au aceeași senzație a timpului insuficient și îmi permit în acest articol să ofer un sfat pe care eu l-am urmat având ca rezultat imediat cam 40-60 de minute pe zi timp în plus. Până anul trecut programul meu zilnic avea unele date fixe și valabile zilnic: nu puteam lipsi de la știrile televizate ale orelor 07:oo, 13:00 și 19:oo continuate cu 20:oo , știri pe care le urmăream  incluzându-le și pe cele din sport. Normal că multe se repetau și eram nevoit ca știrile de la ora 13 să le urmăresc și la 19:oo, întrucât se repetau unele, în așteptare de ceva nou. realizând că astfel pierd timp prețios m-am axat pe alegerea informațiilor de pe site-uri specializate de știri și astfel am devenit un fan al site-ului mondonews.ro.

Am avantajul că parcurg imediat în funcție de cât de mult mă grăbesc toate titlurile și pot alege să deschid și aprofundez numai știrile care mă atrag!

Am avantajul să beneficiez de cele mai recente știri din diverse domenii -categorii politică, sport, life, economie, externe social, it/știință, editorial, turism, meteo, auto, sănătate sau știri video!

Am avantajul să aleg exact știrile care sunt pe aceeași lungime de undă cu atitudinea mea dintr-o zi anume și să nu mă îngrozesc zilnic aflând cât de multe violuri, crime și alte fapte reprobabile s-au comis!

Am avantajul că  știrile sunt actualizate minut cu minut!

Am avantajul să economisesc timp prețios!

Am avantajul …… mondonews.ro !  Economisește-ți timpul prețios și fă ca mine !

O stire cum nu vreau sa mai văd pentru că îmi dau seama că în ultimii 24 de ani, țara asta a avut parte doar de pierderi produse tot de locuitorii ei!