film

Dirty Grandpa

Dirty Grandpa este comedia făcută special să te relaxeze după o zi de muncă. Vă spun din start că Robert de Niro își joacărolul în mod exemplar și este cheia amuzamentului. Acțiunea filmului este oarecum simplă și parcă a mai fost atinsă cu alte ocazii, dar din alte unghiuri. Nepotul Jason mai are doar o săptămânș până la data stabilită pentru nunta cu fiica alintată a șefului său, o opțiune foarte serioasă în drumul spre calitatea de partener la firma de avocatură a socrului unde lucra.  Cu toate acestea este convins să-și însoțească bunicul până în Daytona și abia acum încep întâmplările care-i pot periclita tocmai împlinirea visului- nunta. Fac o paranteză și vă spun că aceste întâmplări sunt petreceri scandaloase, conflicte prin baruri, beții și tot ceea ce urmează unei beții crâncene. Pentru acest lucru consider bună decizia de a interzice accesul la film persoanelor care nu au împlinit 15 ani. Cert este că după multele întâmplări atât bunicul cât și nepotul înțeleg că mai au multe de aflat în viață și că tot multe pot învăța unul de la celălalt sudând o prietenie puternică.

Și eu sunt adeptul ideii că viața trebuie trăită din plin cu toate că pentru personajul jucat de Robert de Niro parcă o trăiește prea din plin :D!

Problema cu filmele de comedie este aceea că  nu tot ce este amuzant pentru mine are același efect față de alte persoane. Eu pot spune că m-am distrat urmărind acest film și îmi doresc să aveți o stare bună în timpul și după eventuala vizionare.

Acest film are multe păreri exprimate în mediul online atât pro cât și contra , iar dacă-l veți urmări să nu-mi acordați nici merite pentru propunere, dar nici injurii 😀 !

Vizionare plăcută !