Uncategorized

Despre adevărații eroi ai Revoluției!

Despre adevărații eroi ai Revoluției !

Nu merităm să trăim în lumina făcută de lumânările aprinse la priveghiul lor! Nu merităm să respirăm aerul pe care l-au facut respirabil prin îngrăşarea lui cu ultima lor suflare. Dacă ar fi să fiu stăpânul istoriei şi să o pot edita din butoane ca un fel de photoshop, sincer, de dragul morţilor, anulam revoluţia.

Cu toate astea A FOST! A FOST CEL MAI FRUMOS LUCRU DE LA UNIRE PÂNĂ AZI. Eu, tu, noi avem de răspuns însă la o întrebare. Morţii ne întreabă de sub pământ: La revoluţie am murit degeaba? Avem o viaţă să le răspundem cu NUUUUUUUU! NU AȚI MURIT DEGEABA!

Dumnezeu să-i odihnească în pace şi pe noi să ne ierte! Suntem captivi ai mentalităților și alegerilor proaste. Nu avem alternative la alegeri și găsim meru alți lupi îmbrăcați în piei de oi imaculate!

P.S. Încă ne mai clădim istoria cu sânge în loc să o clădim cu mintea şi sufletul.

P.S. 1 Doresc să împrumut celor care vor să afle cum s-a desfășurat filmul evenimentelor din Decembrie 1989 ”Crimele revoluției – sângeroasa diversiune a KGB-iștilor din FSN”  Este o carte document scrisă de Grigore Cartianu ( o mică recenzie accesand link-ul cărții)!

P.S. 2 http://valicrintea.ro/la-multi-ani-in-chinuri-tovarase-ion-iliescu/