Altele

De la mine pentru mine !

         La mulți ani, Valerică ! Să porți cu mândrie cei 32 de ani pe care azi i-ai împlinit ! Nu te mai stresa gândindu-te că sunt atât de mulți, mai e loc de mult mai mulți și chiar asta îți doresc !

       Lasă în urmă greutățile, le-ai depășit chiar dacă au fost cam multe și te-au consumat până ai albit ! Pregătește-te că vin alte greutăți, viața-i o luptă continuă , dar tu ești fericit, ai pentru cine lupta, te motivează minunata fetiță și mereu apropiata-ți soție! În plus forță trebuie să-ți iei și din realizările evidente de până acum, respectiv locul de muncă, propria casă, situația financiară  (mai bună decât cea din vremea copilăriei), auto proprietate, dar mai ales din binecuvântarea divinității care ți-a dat spor și ți-a apărat membrii familiei de probleme grave de sănătate !

         La mulți ani, să fii înconjurat de cât mai mulți oameni onești și bine inteționați cărora să nu le strici așteptările ! Să te schimbi doar în mai bine pentru că e nevoie de mult bine în societatea asta, în jungla vieții cotidiene unde intrigile, minciuna, fățărnicia, profitoria sunt moduri de viață, din păcate, pentru foarte mulți bipezi!