blogalinitiative

Daruind aduci bucurie!

 In luna decembrie a anului 2012 impreuna cu alti membri ai Blogosferei Vrancea am reusit sa strang bani si produse alimentare in vederea acordarii unui mic ajutor in prag de sarbatoare unei familii aflate la nevoie din com. Popesti, jud. Vrancea. Intrucat mai participasem la actiuni caritabile la actiunea despre care va vorbesc m-am implicat mai mult si pot spune ca mi-a placut mai ales ca personal am dus produsele alimentare, articolele de  vestimentatie si medicamentele stranse. Este foarte placut sa ajuti iar bucuria pe care o vezi pe chipul persoanei ajutate este un izvor de energie care-ti este insuflata. Spun asta pentru ca eu asa am simtit chiar daca mi-as fi dorit sa pot ajuta toti copiii care se afla fara voia lor in cadrul unor familii cu posibilitati materiale reduse.

Mi-am adus aminte de aceasta activitate deoarece intentionez ca si in acest an sa ajut ca organizator sau doar participant diferite familii aflate la stramtoare financiara si sa aduc zambete copiilor. Pentru acest lucru voi incerca sa fiu la curent cu activitatile umanitare desfasurate in Focsani si sa ma alatur lor deoarece eu stiu ca orice ajutor CONTEAZA !

COSMOTE Romania revoluționează telefonia mobilă prin introducerea unui nou portofoliu de abonamente, mai simplu, al cărui fundament este inovația prin simplitate și comunicare nelimitată. Mai multe detalii despre oferta găsești pe free.cosmote.ro, iar despre concurs accesând free.cosmote.ro/bursa.