Uncategorized

Dacia Spring ….

Dacia Spring este modelul de mașină electrică produs în China și lansat pe piața românească. M-a interesat de la început această masină și am vrut să dau comandă în primăvară. Totuși nu am avut curaj să dau o comandă fără să văd mașina. Am așteptat și acum văd că deja au început livrările și Springul este văzut pe stradă prin Focșani.

Mă voi programa la un test drive să fac cunoștință în mod direct cu Dacia Spring. Am văzut multe prezentări ale mașinii făcute de către persoane profesioniste sau de proprietari de Spring. Încă am multe întrebări specifice referitoare la încărcare și anume datele tehnice întrucât nu cunosc noțiunile. Voi începe să citesc și să aflu și pe partea asta ceea ce nu știu.

Până acum am înțeles că Dacia Spring NU e indicată celor care stau la bloc la etaje superioare și nu pot ”oferi” mașinii o priză pe timpul nopții. Astfel că privilegiați vor fi cei care locuiesc la casă și care pot încărca în su=iguranță mașina pe timpul nopții.

Am scris această postare deoarece chiar și acum urmăresc în paralel pe youtube articole referitoare la Dacia Spring!

Să mai menționez totuși că acum 2 zile a fost făcut anunțul potrivit căruia prețul Dacia Spring a crescut cu 1000 euro. Dacă va mai funcționa programul Rabla Plus și anul viitor, tind să cred că voi comanda Dacia Spring!