Altele

Cumpara in extrasezon :D

Vara a trecut pe nesimtite desi cu totii ne-am bucurat de razele soarelui si multi dintre noi chiar au reusit sa faca plimbari la munte sau la mare alaturi de cei dragi. A urmat-o toamna, dar si aceasta se pare ca este pe final intrucat sezonul ploilor este in toi si dupa cate se pare, iar meteorologii cam asta ne transmit, dupa aceste ploi va veni vreme rece si nelipsita iarna isi va intra in rol fara a avea cineva dreptul sa se supere. Pentru ca vremea de afara nu mi-a permis in aceste zile sa ies la plimbare am stat mai mult in casa si m-am intretinut cu nelipsitul internet 😀 ! Navigand in jus si-n jos, m-am plictisit si de site-urile de socializare si de site-urile de stiri sau sport fapt pentru care m-am gandit ca ar fi bine sa fac ceva benefic, ceva ce ar putea sa ma ajute sa nu pierd timp pretios in zilele in care vremea ploioasa va parasi zona orasului meu, Focsani, dar tot nu imi puteam da seama ce anume sa fac si m-am lasat purtat de muzica de la radio intr-o continua lancezire. La un moment dat, muzica a fost intrerupta pentru un program de publicitate, iar unul dintre spoturile difuzate mi-a atras atentia si mi-a canalizat cautarile pe internet spre un anumit site. Este vorba de site-ul adidasi-brands.ro al unui magazin online care comercializeaza  haine sport, incaltaminte si accesorii de la cele mai  renumite branduri: Adidas, Nike, Puma, Carrera, Kappa. Se stie despre produsele acestor branduri ca sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate.
Am vizitat toate sectiunile, dar am studiat mai mult un trening adidas deoarece este exact ceea ce imi lipseste acum in cand vremea s-a racit si vreau – nu vreau trebuie sa ies afara din barlog chiar si daca numai pentru a merge la munca ori la piata. Referitor la acest magazin am constatat ca recomandat, comparand cu alte magazine, de unele avantaje clare:

– calitatea si pretul bun ( in continua scadere datorita sezonului rece care se apropie ) al produselor;

– plata se face la livrare ;

– NU exista comanda minima valoric, toate comenzile se onoreaza iar in functie de valoarea acesteia contravaloarea transportului variaza de la gratuit la 20 de lei ;

– posibilitatea returnarii produsului in termen de 10 zile de la primire chiar daca motivul este nepotrivirea marimilor;

Pentru cei care doresc sa isi cumpere acest gen de produse ( haine sport, incaltaminte si accesorii sport ) tin sa mentionez ca in aceasta perioada exista si reduceri de pret oferite de comerciant dupa cum vedem in imaginea alaturata si chiar este indicat sa luati in considerare si oferta adidas-brands.ro .