Altele

Cum sunt persiflate autoritatile vrancene….

In urma cu o saptamana vuia presa locala despre incredibila intamplare din municipiul resedinta de judet, Focsani:
O gradinita particulara, improvizata de un afacerist inspirat, care functiona fara a fi solicitate autorizari de la autoritatile statului a fost locul in care s/au imbolnavit 12 copii si de unde  au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară.

S/a aplicat o amendă de 5.000 de lei  de catre Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Vrancea  pentru ca unitatea nu avea autorizatie sanitara de functionare si s/a luat masura sistarii oricarei activitati pana la obtinerea autorizatiei. Nu stiu ce masuri a luat ISJ Vrancea pentru ca aceasta gradinita fantoma nu avea nici de acolo autorizare nefiind recunoscuta si daca as merge mai departe cu siguranta nici banii incasati de la parintii copiilor nu au suferit cunoscutele impozite, dar asta/i alta treaba si nu vreau sa ma implic prea mult -lasam autoritatile !

Se pare ca inchiderea unui astfel de asezamant este mana cereasca pentru alti doritori de profit intrucat chiar in cartierul SUD unde a fost incidentul mai sus descris au aparut afise care mediatizeaza un alt asezamant de acest gen , dedicat copiilor care sigur functioneaza tot ilicit.

Sa fi fost masurile luate de autoritati atat de blande incat sa fi impulsionat infiintarea gradinitelor fantoma ?DSC_0327

gradinita fantoma / sunati/ma
gradinita fantoma / sunati/ma