advertorial din intaplare adevarata!

Cum imbin utilul cu placutul: biciclim spre birou si in timpul liber

Se stie ca deplasarea prin orase cu autovehicolul implica un consum mai mare de combustibil precum si alte dezavantaje: poluarea orasului, aglomerarea arterelor de circulatie, lipsa locurilor de parcare, pierderi de timp in trafic, nervi si descarcari nervoase in relatiile cu ceilalti participanti la trafic.

10268385_275387222628144_2136980922_n

Eu pe timpul sezonului cald si ori de cate ori vremea imi permite folosesc bicicleta ca principal mod de deplasare catre serviciu si consider ca aceasta modalitate este cea care trebuie urmata de marea majoritate a cetatenilor. Scuze de genul nu pot ca am tinuta impusa la serviciu, trebuie sa fiu imbracat „la dunga” nu tin intrucat eu am gasit o modalitate destul de simpla de a imbina pasiunea pedalatului cu necesitatea deplasarii la serviciu prin aceea ca folosesc articole vestimentare care pot „acoperi” tinuta „la dunga” 😀 !

Cei care nu au bicicleta, pot studia oferta magazinului online Bikezone si sigur vor gasi tipul de bicicleta dorit care se pliaza cel mai bine necesitatilor proprii.

Astfel ca pot alege intre biciclete de oras, trekking, MTB,BMX, pliabile sau de copii !

Persoanele care vor sa investeasca mai mult au la dispozitie si biciclete cu dotari ce implica preturi mari!