Altele

Cu Bizcaf am dat papagalul

                                 De dragul fetitei mele, anul trecut cand aceasta avea doar 2 anisori, am cumparat un papagal nimfa, barbatel cuminte si jucaus pentru ca aceasta sa aiba cu cine vorbi. Inca de la inceput strategia a dat roade si chiar in fiecare dimineata prima preocupare a fetitei mele era sa descopere colivia lui Roco de cearceaful care-i indica acestuia ca e timpul sa faca liniste si sa-l salute exact cum si noi faceam ce ea ” Buna dimineata Roco! Ce faci, ai dormit bine ? Ce ai visat?”
Timpul a trecut si incet -incet, Daria si-a descoperit alte modalitati de petrecere a timpului, a inceput sa cante, sa danseze si astfel l-a neglijat pe Roco iar acesta incepuse sa devina trist. Normal ca imediat ce-i spuneam Dariei despre Roco, aceasta se ducea la el si se juca insa numai pentru moment si acest lucru m-a determinat sa iau hotararea de a-i gasi un camin cu mai multa dragoste papagalului.
Pentru ca aveam deja cont pe site-ul de anunturi online Bizcaf.ro  am postat imediat la categoria anunturi animale fotografii cu Roco. Am oferit detalii cu privire la starea de sanatate, la motivul instrainarii si la pretul dorit cu precizarea ca eram in cautarea unui client care sa-l vrea pentru propria familie si nu pentru revanzare. P1090049Fara sa ma surprinda prea mult intrucat stiam ca acest site are foarte multi vizitatori, in urmatoarele 3 zile am primit 4 oferte pentru Roco si una s-a concretizat in sensul ca a venit un cumparator de la Bacau la Focsani cu toate ca eu postasem anuntul in pagina destinata anunturi Vrancea . Am fost foarte fericit ca l-am ales pe acel barbat mai ales ca toate ofertele erau egale ca valoare, deoarece el a venit insotit de fiul sau de 4-5 ani. Copilul, bolnav de autism, va avea un amic de joaca si sper ca relatia care se va creea intre ei sa-l ajute sa depaseasca limitele caracteristice bolii de care sufera.

          Stiind ca a negociat prea mult cu mine si mi-a scazut din pretul pentru colivie, tatal copilului la plecare mi-a spus : „Sa nu-ti para rau de el!” iar eu i-am spus ca nu-mi pare. Adevarul e ca  nici nu cred ca-i dadeam si cusca in acea suma de bani daca nu ma impresiona micutul baietel.  Dupa o saptamana am fost sunat si mi s-a spus ca cei doi prieteni se inteleg de minune si ma bucur enorm.

                       Iata ca Bizcaf.ro nu numai ca ne ajuta sa vindem/cumparam ceea ce ne dorim, dar ne mai ofera cate o lectie de viata si chiar un prilej de socializare.

                          De la aceasta tranzactie sunt client al site-ului si mereu vizualizez anunturile nou introduse intrucat sunt sigur ca si eu pot gasi ceva bun si la un pret acceptabil. Am mai postat anunturi pentru un autovehicul si un teren pe care vroiam sa le vand si mi-a fost destul de usor pentru ca  Bizcaf.ro ofera avantajele anunturilor gratuite, realizarea unui cont ( desi nu este necesara )  si a autentificarii foarte rapide, dar si sectiunea „ajutor”  in partea stanga sus a ecranului, sectiune unde se pot gasi raspunsurile pentru orice solicitare sau nelamurire a utilizatorilor acestui site.