Altele

Continuarea unei initiative bune

                              In luna decembrie 2013, urmare a mediatizarii in presa locala a unui caz social, preotul Cristian Niță de la Biserica Spitalului din Dumbraveni, a reusit sa mobilizeze oameni credinciosi care au donat cele necesare pentru a aduce bucurie unei familii cu 5 copii minori din satul Motnau, com. Dumitresti, jud. Vrancea. Pentru ca au fost mai multe persoane care s-au alaturat demersului chiar si dupa ce a fost ajutata acea familie, astazi l-am insotit pe acest preot in com. Popesti, jud. Vrancea unde a adus bucurie si alinare pentru 2 familii care intampina greutati financiare. Acei copii care au avut nesansa sa se nasca intr-o familie cu stare materiala atat de precara chiar nu au nicio vina si merita si ei un trai mai bun. Precizez ca am avut bucuria sa vad ca impotriva saraciei, copiii erau curati si ingrijiti.

DSC_0315

La una din familii, eu am reusit prin aportul unui sponsor sa ofer  cateva alimente numai bune pentru sarbatorile de Craciun ( 2012 ).

                             In incheiere mi se pare de bun simt sa prezint cuvintele frumoase de multumire adresate de preot tuturor celor care au impartit din putinul lor:  „Am făcut apel la credincioșii care vin la Sfânta Biserica, la angajații spitalului Dumbraveni și la elevii Școlii din Câmpineanca pentru a putea aduce zâmbetul pe buze acestor frați. Am fost plăcut surprins de faptul că au fost persoane și din alte localități care au vrut să doneze obiecte sau alimente, fapt pentru care țin să le multumesc foarte mult și să le transmit că DĂRUIND VOR DĂINUI. Acum, în mod cert, Crăciunul va fi mai liniștit pentru cei cinci copii”!