Altele

Concertul Alchimia Toamnei!

                    In data de 28.10.2013, incepand cu orele 19:30 la Teatrul Excelsior din capitală va fi sustinut concertul de muzica folk pe care Marius Matache l-a organizat impreuna cu renumitul textier al genului, Sorin Poclitaru. Spectacolul va fi unul special deoarece va marca si lansarea celei mai recente carti a lui S. Poclitaru- AMALGAM. Aflat intr-o continua perfectionare a concertului, Marius Matache ne anunta pe blogul sau si noutatile concertului, adica unul dintre invitatii speciali in concert, Liviu Nechita un artist roman stabilit in Italia unde a lansat de curand primul album solo, Dor de-acasă la Teatro Filodrammatici, la doi pași de celebrul Scala di Milano. Sunt convins ca si alte surprize ne vor fi facute cunoscute de catre cei doi artisti-organizatori pe masura ce data concertului se va apropia tocmai pentru a creste interesul pentru spectacol.

            Marius Matache si muzica lui au calitatea de a ajuta auditoriul sa evadeze din amalgamul gandurilor si grijilor specifice traiului zilnic si sa-l duca intr-o lume a echilibrului, a frumosului, a muzicii placute.

                        Sorin Poclitaru poet si popular textier al genului folk m-a incantat cu versurile sale prezente pe albumul Vasile Mardare- Eu si prietenul meu, acest fapt fiind cauza auditiei constante a CD-ului in habitaclul masinii personale.

Blogalinitiative, asa cum ne-am asteptat sprijina bloggerii si arta iar acest spectacol nu poate fi decat o noua ocazie de a dovedi acest lucru fapt pentru care printr-o frumoasa campanie sunt oferite premii deosebite.

             Pentru ca îi pasa de cei din jur si pentru ca este obisnuit sa ofere tot ce poate semenilor, Marius Matache ne anunta ca impreuna cu Sorin Poclitaru a stabilit ca la intrarea in sala de concerte   CD-ul sau  HOINAR prin Piața Matache si cartea lui S. Poclitaru – Amalgam sa fie vandute la pachet cu prețul de 30 de lei iar jumatate din banii stranși din vanzarea de carți si discuri vor merge catre Vladut, un copil aflat intr-o grea cumpana a vietii. Cu precizarea ca biletele pentru concert pot fi achizitionate de pe bilete.ro si de la casieria Teatrului Excelsior din str. Academiei nr. 28, va invit cu incredere la un spectacol deosebit.

Alaturi de asa oameni este greu sa nu vrei sa fii!

Spectacolul de muzică și poezie – Alchimia toamnei –  este susținut de Hello Hotels, Domeniile Samburesti și Aqua Carpatica.