Altele

Comportament bizar !

        Pana cand se va incalzi vremea si voi putea merge la servici cu bicicleta mea achizitionata special pentru acest scop acum 1 luna sunt fidelul client al mijloacelor de transport in comun.   Insa am un coleg care-mi salveaza de la bifare calatoriile abonamentului si cateodata de mila , de sila ( nici eu nu m-am dumirit 😀 ) ma culege din statie si ma duce la munca .

        Problema mea e ca  nu inteleg femeile, colegele mele de naveta ! Daca eu urc din Sud si ocup un loc pe bancheta la prima statie raman calatori in picioare si ca un gentleman ( mai mult fortat de privirile cu sageti  😀 ) , ofer locul meu unei doamne mai in varsta. Cand autobuzul este este ocupat deja cu oameni ce vin de la Golesti stau si eu in picioare, dar la „Capela” se elibereaza locuri. Acum, surpriza : Femeile care ma sagetau cu privirea determinandu-ma sa le dau lor locul meu pe bancheta ( atunci cand aveam), stau nepasatoare in picioare , langa locul eliberat si nici nu se aseaza . 

       Sa inteleg eu ca femeilor le face placere sa deranjeze barbatii si ca nu au neaparat nevoie sa stea pe scaun  atunci cand calatoresc cu mijloacele de transport in comun ? Sau acest comportament straniu are si o explicatie logica, insa  aceasta este inaccesibila gandirii mele ?

         Si pentru a nu discrimina, la fel procedeaza si batranii, dar din fericire dimineata nu-i intalnesc in autobuz !