Concurs

Cine mai face miscare…… ?

          Nu sunt un tip care sta mereu in fata calculatorului si mananca deasupra tastaturii, insa nu sunt nici prea activ din punct de vedere al activitatilor fizice sau al implicarii in practicarea unui anume sport. Aceasta realitate o stiam, dar o tineam ascunsa intr-un colt al existentei mele unde-mi tin toate nemultumirile, dar Cristian Florea prin campania Campionatului Naţional de Ştiri Sportive m-a determinat sa infrunt adevarul.
Dupa cum ati vazut, se cauta cel putin 10 jucatori-membri dintr-un judet pentru ca acest judet sa intre in cursa pentru a deveni Campionul Naţional la promovarea sportului local, prima întâlnire a membrilor sportlocal.ro se va desfăşura în judeţul respectiv, iar cel mai activ jucator din campionat, nu din judetul castigator, va primi premiul de 100 euro .
Eu sa discut despre sportul de performanta, chiar nu am pregatire sa o fac desi avem in Vrancea un campion olimpic in persoana lui Alin Moldoveanu si mai multe fete de aur ale gimnasticii nationale, despre sportul amator actualmente chiar nu am ce sa spun, dar pot sa promit ca anul acesta va fi anul in care voi incepe sa fac mai multa miscare si mi-am propus in principal sa-mi fac un obicei sa alerg pe stadion cateva ture de rezintenta. La aceasta miscare propusa se mai adaugă faptul ca zilnic, in perioada cand vremea permite, merg cu bicicleta la munca ceea ce consider ca tot un sport la nivel de amator este si ma mai laud cu miscarea in jurul mesei de tenis .
Asadar, cei care sunt dornici sa participe din partea judetului Vrancea sunt asteptati sa se inscrie in comunitatea vrancea.sportlocal.ro unde pot sa scrie , dar si sa citeasca știri sportive de la nivelul județului. Mai precizez ca exista multe judete care au aceasta comunitate, iar accesul se face prin inlocuirea cuvantului care determina judetul ( ex. bucuresti.sportlocal.ro, sibiu.sportlocal.ro etc. ).