Legea

Cine e Robert Turcescu ?

Am un prieten care are o postare fierbinte și pentru un impact mai bun a cerut accesul la blogul meu . Iată postarea musafirului meu pentru care el răspunde 😀  :

Întreb și eu pentru că și el avea aceeași întrebare în direct la postul tv la care lucrează – B1TV chiar în această seară la orele 21:20 cu ocazia confirmării dezvăluirilor pe care le-a făcut și pe site-ul său și anume acelea că a fost, sau  poate mai este ofițer sub acoperire a serviciilor secrete!

 Pe mine această dezvăluire nu m-a lovit deloc în realitatea prezentă, nu mi-a zguduit marea liniștită a emoțiilor actuale și chiar m-ar fi lăsat indiferent dacă nu eram lovit în stil de bumerang.

La ce mă refer ? Mă refer exact la disputa finală înaintea alegerilor pentru președinte din 2009 dintre Geoană și Băsescu, dispută moderată de Turcescu și văzută de mine în direct pentru a mă decide asupra direcției în care voi vota. Chiar în acea seară mi s-a părut că stilul de moderare îl avantaja pe Băsescu, cel care nu era deloc surprins de întrebările adresate, dar nu am putut crede că ar fi putut fi ceva putred și prin urmare am votat cu cel care a câștigat disputa, influențat ce-i drept și de neinspirata vizită nocturnă a lui Geoană la Vântu. Ca mine sigur au mai fost câteva sute de mii de alegători indeciși, dar care după confruntare au acordat vot negativ domnului Geoană. Eu  și aceștia am fi putut da putere de adevăr vorbelor președintelui de o seară : ” Mihaela, dragostea mea – am învins !”, dar Turcescu ne-a dus pe alt drum !

 Spunea Turcescu tot în această seară că așteaptă să fie judecat de un judecător corect, nu de oameni de rând și asta-i doresc și eu dacă va fi vreun proces- o judecată corectă. În ceea ce mă privește nu va primi vreun verdict, eu mă voi judeca pe mine, influențabilul…..