advertorial din intaplare adevarata!

Ceasul ramane ceas !

                      Ma uit in jurul meu si vad cat de repede evolueaza si se schimba atat oamenii cat si obiceiurile lor dar mai ales obiectele din jurul nostru. Este o alergare continua in jurul nostru, este cu adevarat un secol al vitezei in care ce este imaginatie azi devine realitate maine si in scurt timp se schimba acel vis atat de mult in sensul evolutiei incat nici nu mai recunoastem de unde a plecat ideea sau care a fost visul.

                 Pentru a ma face mai usor inteles o sa ofer exemplu aparitiei brichetelor imediat dupa schimbarea regimului in Romania anilor 1990 respectiv importanta care se dadea unei banale brichete – eu chiar am luat o bataie serioasa de la bunicul meu pentru ca-i bruscasem bricheta si îi sarise ”piatra” devenind inutila, asta in conditiile in care aveam ”interzis” in a atinge inestimabila bricheta! Ulterior toate consignatiile vindeau brichete, iar acum le primim ca rest la cumparaturi si de multe ori le luam doar pentru ca au o mica lanterna atasata la partea opusa a mecanismului. La fel s-a intamplat si cu telefoanele mobile pe care acum le cumparam chiar si la kilogram daca vrem in timp ce ultimele inovatii, telefoanele inteligente sunt cu mult peste notiunea de telefon mobil care a fost initial imaginata.

                          Totusi oricat de mult au evoluat lucrurile, oricat de multe gadget-uri au aparut, oricat de multe operatiuni pot efectua un smart phone, ceasul de mana a ramas de neinlocuit. Ceasul de mana este un must have, este un accesoriu purtat in acelasi timp cu un costum da eleganta si clasa detinatorului. Purtat la o tinuta casual are puterea de a intregi frumusetea tinutei, iar la o costumatie sport, ceasul este nelipsit si parca cerut de aceasta tinuta.

                            Aflandu-ma in cautarea unui ceas mecanic am ajuns pe site-ul ceasule.ro si am descoperit o colectie vasta de ceasuri de diferite modele si categorii  provenind de la mai multe branduri, de natura a satisface dorintele si chiar pretentiile oricarui doritor. Acest magazin online comercializeaza ceasuri livrandu-le in Romania cu transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 lei si contra cost oriunde in lume, iar plata efectuandu-se ramburs dupa primirea produsului si verificarea integritatii acestuia.