Altele

Ce gasim la SilverZone.ro ?


Despre cine nu are cont pe Facebook, as putea spune ca nu este vizibil desi altii sunt mai rai si spun ca nu exista. Facebook-ul a devenit omniprezent si ne insoteste oriunde si este martorul unor activitati pe care le-am exercitat. Totusi Facebook-ul este mai mult de atat, este un nou mod de cunoastere a celor nestiute, de gasire a celor negasite si de aflare a celor neaflate 😀 ! Spun asta deoarece eu asa am aflat de SilverZone.ro , prin intermediul Facebook-ului. Am primit prin intermediul unor prieteni comuni statusul profilului de Facebook al magazinului SilverZone.ro si am fost atras imediat sa intru si sa vad mai multe activitati. Asa am aflat ca de fapt SilverZone.ro este site-ul unui magazin online de bijuterii cu mii de modele pe stoc si care se mandreste cu 9 ani de experienta si multe zeci de mii de clienti multumiti de produse!

                          Dupa ce am vazut ca pe Facebook are nu mai putin de 72.430 aprecieri am realizat ca trebuie neaparat sa vizitez acest magazin si sa aflu totul despre produsele comercializate, caracteristici, preturi, oferte precum si modalitati de plata si distributie a  produselor.

                     Am vizitat site-ul si am ramas placut impresionat de usurinta navigarii identificarea facila a produselor dorite si aspectul vizual placut.  Am aflat ca exista bonificatii in functie de valoarea produselor dorite respectiv 5 % pentru comenzi de peste 200 lei si 10 % pentru comenzi de peste 400 lei, iar comenzile care au o valoare care depaseste suma de 150 lei beneficieaza si de transport gratuit urmand ca in 1-3 zile produsele sa ajunga la client. Modalitatile de plata sunt multiple si au capacitatea de a multumi orice preferinta a clientului, iar comenzile se pot face online direct de pe site sau telefonic in intervalul 9.00-18.00 de luni pana vineri la numerele 0368414600, 0724090930, 0752171801.

                 Starea de bine pe care mi-a indus-o vizitarea acestui site m-a facut sa ma gandesc la sotia mea si i-am ales un cadou pe care nu-l va putea uita deoarece accesand categoria cadouri pentru iubita am gasit acest set din argint care m-a vrajit si m-a determinat sa-l comand. Ma vad deja strangand-o in brate si sarutandu-i lobul urechii intr-o atingere speciala, o vad deja punandu-si in valoare trasaturile feței prin asocierea cu aceste bijuterii speciale!

                    Si pentru ca oferta de produse este inepuizabila si diversificata, am mai pus ochii pe bijuterii handmade

de unde am ales aceasta bratara cu perle albe si negre de cultura, bratara care simbolizeaza pentru mine legatura cu realitatea si constientizarea faptului ca in viata noastra exista si perioade albe, dar si perioade intunecate, de noi depinzand daca expunem perioadele intunecate intr-o lumina care sa aduca stralucirea definitiva. Oricat de multe averi am avea, simbolistica joaca un rol important si este necesar sa adoptam atitudini pozitive! Va fi a sotiei mele pe 14.10.2013 😀 !

               Asa cum obisnuiti sa cautati prin magazine cadouri dragi pentru persoanele deosebite din viata voastra, va indrum sa nu ezitati sa cautati o bijuterie mult visata pe site-ul magazinului SilverZone.ro intrucat sigur  veti fi pe deplin multumiti

: