Altele

Ce este BUZZ!Camp ?

Pentru a reusi in afaceri si pentru a-si face o carieră in domeniul in care stie ca are vocatie un om trebuie sa stie ca vocatia nu este totul. Ea trebuie dublata de o perfectionare continua, iar cand aceasta pregatire este oferita de catre persoane cu experienta in afaceri sansele de reusita sunt mult mai mari.

BUZZ!Camp este evenimentul care urmareste crearea unui mix de dezvoltare personala si orientare in cariera tinerilor antreprenori si pentru ca acestia sa participe trebuie sa indeplineasca unele conditii: sa aiba intre 18 si 26 de ani, sa fie student, masterand sau proaspat absolvent, sa vrea sa investeasca timp in dezvoltarea proprie si sa  vrea sa cunoasca mediul organizational din Romania. Ghidul BUZZ!Camp  este pus la dispozitia celor care doresc sa afle mai multe despre evenimentul care se vrea a fi o sursa de motivatie pentru tinerii aflati la inceputul carierei. Prin articole de dezvoltare personala si profesionala, editoriale si  interviuri cu oameni care  inspira si care sunt un model de urmat pentru cei aflati la inceput de drum se urmareste ajutarea tinerilor in vederea depasirii temerilor pentru a porni la drum cu incredere motivati  de dorinta de a reusi!

Participantii la eveniment primesc cele mai bune sfaturi de cariera si primesc informatii despre oportunitati de voluntariat si internship-uri, afland despre proiectele care contribuie la cresterea si  dezvoltarea personala putand sa interactioneze cu reprezentantii companiilor traineri de top, vedete si role models.

 Nu pot participa la eveniment si nu ma pot inscrie intrucat nu indeplinesc conditiile necesare, dar consider ca toate oportunitatile mai sus descrise sunt suficiente pentru a convinge cat mai multi tineri sa descopere ceea ce altfel nu pot afla decat studiind foarte mult timp si consumand astfel resurse de timp care le-ar fi fost mai folositoare dezvoltarii afacerii vizate.

Pentru a va asigura de seriozitatea evenimentului si gradul  de implicare va precizez ca anul acesta este o editie care aniverseaza 10 ani de existenta, conferintele avand o participare limitata la 300 de persoane, iar workshop-urile de 100 persoane si 5 zile de eveniment sunt rezervate Bucurestiului ( fiecare zi dedicata unei teme de dezvoltare personala si unei industrii ).