propuneri, timp liber

Care este cel mai potrivit cadou pentru femeia de lângă tine?

Se aproprie o zi importantă din viața iubitei tale și nu știi ce cadou să-i faci? Bărbații tind să spună mereu că femeile sunt foarte greu de înțeles și, implicit, de mulțumit! Aceasta este scuza pe care o auzim cel mai des de la bărbați atunci când dau greș cu cadoul cumpărat iubitei lor.

Dar, după cum spune și vorba aceea străveche „Să fie dracul chiar atât de negru?” Să fie femeile chiar atât de pretențioase în ceea ce privește cadourile? Există șanse mari ca, motivul pentru care acestea se supără uneori atunci când vine vorba de cadouri să fie tocmai că bărbații uită datele și deci, uită când să ofere cadourile!

Știm că mintea lor este ocupată cu chestii mult mai imprtante decât memorarea datelor „când ne-am văzut prima oară” , „când ne-am plimbat prima oară”,  „ când ne-am ținut de mână prima oară” și așa mai departe. Cel mai sigur e să-ți creezi mementouri pe telefon pentru a fi sigur că nu uiți niciunadintre aceste „date deosebit de importante”.

Am rezolvat problema cu ținutul minte, dar încă mai aveți nelămuriri cu privire la ce să-i cumpărați cadou prietenei voastre. Încă nu știți ce o face pe o femeie cea mai fericită? Răspunsul este simplu! Pantofi!

Dacă alegi să-i cumperi prietenei tale o pereche de pantofi, acesta nu va fi considerat niciodată un „cadou eșuat”.

Firește, acum apar întrebări și nelămuriri cu privire la ce fel de pantofi, la ce număr și bărbații încep să se plângă că nu le știu preferințele în materie de pantofi.

Dacă vrei ca prietena ta să fie profund impresionată, să fie impresionată chiar „până la lacrimi” atunci alege să-i cumperi botine!

Nu ai cum să dai greș cu un astfel de cadou. Mai ales dacă e să luăm în considerare faptul că se aproprie sezonul rece și astfel apare și nevoia de cizme și pantofi mult mai groși. Pantofi au toate femeile, mai puține cizme însă!

logo-tocmania.roPe Tocmania.ro, ai o grămadă de modele din care poți să alegi, iar dacă tot te simți depășit de situație, atunci roagă o prietenă de a ei să te ajute. Dacă nu ai încredere în altcineva, atunci cea mai bună idee este, probabil, să-i așezi leptopul în brațe pe site-ul tocmania și să-i spui să-și aleagă de acolo ce pereche de cizme își dorește ea. Bine, ce-i drept, asta poate fi destul de riscant pentru că e posibil să-și dorească mai mult de o pereche. Dar, ca un prieten devotat și iubitor ce ești, îi vei oferi tot ce-ți dorește, îi vei face toate poftele, în limita în care îți permite și cardul, firește.

Acum nu mai ai niciun motiv să te plângi că nu știi cum să-și mulțumești iubita și că nu știi cum să o faci fericită de ziua ei. Atâta timp cât nu ai uitat data și cât ai ales să-i cumperi o pereche de ghete frumoase, te asigurăm noi că va fi foarte fericită!