advertorial din intaplare adevarata!

Calitatea produselor pentru meseriasi

Calitatea produselor pentru meseriasi

Orice bun meserias isi doreste mereu cele mai de calitate produse. Astfel s-au dezvoltat in intreaga lume diverse firme care ofera anumite standarde de calitate clientilor sai. Calitatea poate fi subiectiva sau obiectiva dar permanent trebuie sa confere un model de urmat. Cea mai buna calitate europeana stim cu totii ca o reprezinta calitatea germana, deoarece ei sunt acea populatie care se caracterizeaza printr-un simt de raspundere ridicat si o atentie desavarsita a detaliilor. Una din aceste firme de top care concureaza pentru primele locuri din punct de vedere al calitatii este si firma denumita Bosch. Firma originara din Germania are produce scule la nivel de hobby si industrial pentru preturi imbatabile pe piata.

Intra chiar acum pe BOSCH GBH 5 40 DE si o sa gasesti cel mai bun ciocan rotopercutor pentru ca meseriasul din tine sa iti multumeasca mereu. Acum, cu ajutorul acestui ciocan rotopercutor poti sa faci cele mai bune gauri in beton si in suprafete foarte dure. Cu o putere nominala de 1150 W, cu 1500-3050 percutii la turatia nominala (numar/min) si cu un intrerupator cu posibilitate de blocare pentru lucrul fara efort la daltuire te poti bucura de cea mai profesionala bormasina de tip cocan rotopercutor pe care ai utilizat-o vreodata. Acest ciocan rotopercutor vin la pachet cu un cablu cu prindere pe bila pentru o raza de actiune mare si pentru evitarea ruperilor de cablu, cu un avans rapid la gaurire datorita motorului puternic precum si cu un display de service si afisaj standby pentru lucrul intr-o maniera extrem de confortabila.  Cel mai important lucru al acestui ciocan rotopercutor este ca prezinta o rozeta de reglare variabila a numarului de rotatii si de percutii, astfel gaurirea in beton sau orice alta suprafata dura se face sub cele mai usoare conditii. Astfel, acest ciocan rotopercutor devine un instrument de nelipsit din garderoba fiecarui meserias, fie el mic sau mare. Acest produse iti vine in ajutor in toate tipurile de activitati, de la demolari la amenajari si constructii de la zero, astfel achizitia lui va fi stagnata in cel mai scurt timp. O sa fii placut impresionat de performanta si calitatea firmei Bosch care nu dezamageste nici cu cele mai mici detalii.

Asadar, ciocanul rotopercutor este ajutorul complet pentru un meserias care are de gaurit suprafete de beton sau suprafete dure, cu ajutorul lui gaurirea se va efectua in cele mai usoare si bune conditii posibile. Comanda si tu chiar acum!