Altele

Calcă vertical!

Da, știu, e cam ciudată exprimarea, dar pentru că nu se referă la mersul de zi cu zi își mai pierde din forța de surprindere. Imediat vă explic despre ce este vorba:

 Nu au trecut bine zilele reducerilor importante din magazine și iată că sunt pedepsit pentru faptul că nu mi-am cumpărat nimic cu toate că motivul indiferentei mele a fost acela că nu aveam nicio nevoie în acele zile. Astfel acum 2 zile s-a stricat fierul de călcat pe care-l folosea soția în gospodărie întrucât eu neatent fiind l-am împins de pe masa de călcat și în urma impactului s-a spart recipientul pentru apă. M-am bucurat că nu a sărit apă în priză că nu vă mai povesteam nimic acum 😀 ! Normal că a trebuit să caut eu un fier de calcat pentru a-l înlocui pe acesta și fiindu-mi la îndemână internetul am verificat oferta online. Am rămas surprins să văd ce vastitate de modele există pe piață începând de la fiare de cășcat clasice și până la stații ultraperformante. Aceasta a fost prima dată când am aflat că există fier de calcat de voiaj cu dimensiuni reduse tocmai pentru a se asigura mobilitatea acestuia.

Având în fată o gamă așa de variată m-am declarat învins în încercarea mea de a alege un fier de călcat potrivit nevoilor casei fapt pentru care am apelat la sprijinul soției, cea care urmează ”să se bucure ” de tehnologie 😀 ! Aceasta a fost pe de o parte o mișcare bună întrucât am scăpat de obligația reținerii și comparării detaliilor mai multor tipuri de produse , dar a provocat alegerea unui fier calcat vertical de ultima generatie. Da, da , da , există și un fier de călcat care poate fi folosit în timp ce hainele sunt așezate pe umeraș în poziție verticală. Și acest tip de fier de călcat este sigur pentru toate tipurile de țesătură, folosește abur puternic și în plus elimină masa de călcat.

Am scris această postare tocmai pentru cei care au rămas fără fier de călcat și sunt sigur că tehnologia Philips le v-a răsplăti încrederea!